Platforma SUNRATE sa integruje s Outpayce od Amadeus

SINGAPUR, 8. augusta 2024 /PRNewswire/ — SUNRATE, inteligentná globálna platforma na správu platieb a pokladne, oznámila uzavretie partnerstva so službou Outpayce od spoločnosti Amadeus, ktoré pomôže zlepšiť a automatizovať platby B2B pre cestovné spoločnosti na celom svete so zameraním na ázijsko-pacifický (APAC) región.

V rámci partnerstva môžu predajcovia v cestovnom ruchu (t. j. online cestovné kancelárie (OTA) a spoločnosti, ktoré spravujú cesty (TMC)) generovať a používať virtuálne karty SUNRATE pre svoje obchodné platobné potreby, ako sú platby leteckým spoločnostiam, hotelom a iným dodávateľom cez B2B peňaženku Outpayce. Aktuálne partnerstvo stavia na novom strategickom vzťahu, ktorý ponúka rýchly, bezpečný a automatizovaný spôsob odosielania a prijímania platieb prostredníctvom Outpayce B2B Wallet s virtuálnou platobnou technológiou ponúkanou prostredníctvom Mastercard.

Predajcovia v cestovnom ruchu môžu tiež bez problémov škálovať a expandovať v ázijsko-pacifickom regióne, keďže virtuálne karty SUNRATE umožňujú úhradu platieb kartami vo viac ako 15 menách.

Coco He, generálna riaditeľka SUNRATE, uviedla: „SUNRATE sa naďalej snaží neustále inovovať ponuky cestovných riešení online a partnerstvo s Outpayce nám poskytuje skvelú platformu ako sa stať komplexným B2B partnerom pre odvetvie cestovného ruchu.”

Claudio Santos, vedúci pre obchod a predajcov v cestovnom ruchu, aplikácie Outpayce od Amadeus, povedal

„V Outpayce sme odhodlaní poskytovať širokú škálu možností virtuálnych kariet v rámci peňaženky B2B, aby mohli agentúry platiť dodávateľom podľa svojej stratégie. Karty vydané spoločnosťou SUNRATE poskytujú v regióne APAC presvedčivé nové možnosti, ktoré budú prínosom pre našu komunitu predajcov v cestovnom ruchu.”

SUNRATE má certifikát podľa medzinárodného štandardu bezpečnosti finančných údajov: Štandard zabezpečenia údajov v odvetví platobných kariet (PCI DSS) Úroveň 1.

O spoločnosti SUNRATE

SUNRATE je inteligentná globálna platforma na riadenie platieb a pokladnice pre podniky na celom svete. Od svojho vzniku v roku 2016 je spoločnosť SUNRATE uznávaná ako popredný poskytovateľ riešení a vďaka svojej špičkovej vlastnej platforme, rozsiahlej globálnej sieti a robustným rozhraniam API umožňuje spoločnostiam pôsobiť a škálovať lokálne aj globálne vo viac ako 190 krajinách a regiónoch.

Spoločnosť SUNRATE, ktorá má celosvetové obchodné ústredie v Singapure a kancelárie v Hongkongu, Jakarte, Londýne a Šanghaji, spolupracuje s najlepšími svetovými finančnými inštitúciami, ako sú Citibank, Standard Chartered, Barclays, J.P. Morgan a je hlavným členom Mastercard aj Visa.

Viac informácií o spoločnosti SUNRATE nájdete na stránke https://www.sunrate.com/

O službe Outpayce

Spoločnosť Amadeus vylepšuje zážitok z cestovania všade a pre všetkých tým, že inšpiruje inovácie, partnerstvá a zodpovednosť voči ľuďom, miestam a planéte.  

Služba Outpayce v plnom vlastníctve spoločnosti Amadeus je ďalším krokom pri rozširovaní podnikania v oblasti platieb o investície do nových talentov, otvorenú platformu API a licenciu na poskytovanie nových regulovaných platobných služieb.  

Outpayce ponúka plynulejšie komplexné cestovateľské zážitky, vďaka ktorým sú platby za cestovanie jednoduché. Naša otvorená platforma, ktorá spája poskytovateľov FinTech a bankových služieb s celým cestovateľským ekosystémom, umožňuje zákazníkom a cestovateľom jednoducho ťažiť z nových pokrokov v oblasti platieb.  

Platobná platforma Outpayce Xchange (XPP) rieši problémy v oblastiach, ako je overovanie, akceptácia a výmena cudzích mien (FX) pre obchodníkov v cestovnom ruchu a poskytuje prístup k partnerom v oblasti riešenia otázok ako sú kompenzácie a správa podvodov, aby ponúkli cestujúcim plynulejší celkový zážitok.  

V platobnom priestore B2B umožňuje Outpayce platby s celým radom virtuálnych kariet, mien a platobných metód, s cieľom optimalizovať náklady, akceptáciu a agilitu všade tam, kde predajca cestovných služieb potrebuje zaplatiť dodávateľovi.   

Outpayce poskytuje komplexné služby tým, že nadväzuje spoluprácu so všetkými tímami Amadeus a začleňuje svoje schopnosti do všetkých aplikácií Amadeus. Budúcnosť prináša jednoduché platby za cestovanie.   

Ak máte záujem o viac informácií o službe Outpayce, navštívte stránku www.outpayce.com.  

Sledujte nás na: LinkedIn 

Go to Source