Bybit uvádza na trh produkt na obchodovanie s kryptomenami, ETH-BTC Dual Asset

DUBAJ, Spojené arabské emiráty, 9. augusta 2024 /PRNewswire/ — Bybit, druhá najväčšia burza kryptomien na svete z hľadiska objemu obchodovania, s potešením oznamuje spustenie svojho nového produktu ETH-BTC Dual Asset. Tento špičkový produkt umožňuje používateľom zvýšiť zisky držaním a obchodovaním svojich BTC a ETH bez konverzie na USDT.

Produkt Bybit ETH-BTC Dual Asset je určený pre držiteľov kryptomien, ktorí chcú spravovať svoje investície, aktívne obchodovať v pároch s týmito dvoma významnými kryptomenami a využívať cenové pohyby medzi nimi. Táto nová ponuka umožňuje používateľom obchodovať s ETH oproti svojej držbe BTC a naopak, takže môžu potenciálne generovať zisky z oboch aktív.

„Náš produkt ETH-BTC Dual Asset je pre našich používateľov revolučným krokom,” povedala Joan Han, Sales & Marketing Director v Bybit. „Táto funkcia poskytuje držiteľom kryptomien bezproblémový spôsob, ako zvýšiť zisky vďaka pohybom hodnôt BTC a ETH, a to všetko pri zachovaní držby v rámci týchto hlavných aktív.”

Pár ETH-BTC ponúka používateľom výraznú výhodu pri získavaní väčšieho množstva BTC a ETH. Držbou svojich existujúcich BTC a ETH môžu používatelia ťažiť z kolísania cien medzi týmito dvoma aktívami, čím získajú nepretržitú optimalizáciu svojich investícií. Tento produkt je určený špeciálne pre kryptoinvestorov, ktorí uprednostňujú držbu hlavných kryptomien a hľadajú výnosy bez problémov s konverziou na USDT.

Vo vývoji produktu ETH-BTC Dual Asset môžeme vidieť oddanosť spoločnosti Bybit pokroku a službám šitým na mieru. Táto funkcia nielen zlepšuje obchodovanie, ale tiež posilňuje postavenie spoločnosti Bybit ako priekopníka na trhu s kryptomenami.

Ak máte záujem o viac informácií o produkte Bybit ETH-BTC Dual Asset a chceli by ste začať obchodovať, navštívte https://learn.bybit.com/en/bybit-360/dual-asset-eth-btc-innovative-tools/

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je druhou najväčšou burzou kryptomien na svete z hľadiska objemu obchodovania a obsluhuje viac ako 37 miliónov používateľov. Spoločnosť Bybit bola založená v roku 2018 a poskytuje profesionálnu platformu, na ktorej kryptoinvestori a obchodníci nájdu ultrarýchly párovací motor, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formule 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybite nájdete na Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: [email protected] 

Pre viac informácií navštívte: https://www.bybit.com 

Pre aktuálne informácie sledujte: Komunity a sociálne médiá spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2477988/Image.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg


Go to Source