CATL otvára inovatívne zážitkové centrum novej energie v Chengdu

CHENGDU, Čína, 12. augusta 2024 /PRNewswire/ — 10. augusta oslávila spoločnosť CATL otvorenie priestoru NING Space, prvého zážitkového centra novej energie na svete v Chengdu v provincii Sichuan. V NING Space, vytvorenom v spolupráci s celým radom výrobcov automobilov a miestnou samosprávou, môžu spotrebitelia inovatívnym a všestranným spôsobom „prezerať, vyberať, používať a učiť sa” o elektrických vozidlách, so zámerom urýchliť globálny prechod na e-mobilitu.

Continue Reading

Na otváracom ceremoniáli Li Ping, podpredseda CATL, poznamenal, že uprostred globálnej energetickej transformácie prechádza automobilový priemysel a myslenie spotrebiteľov výraznou reštrukturalizáciou. Spoločnosť CATL v spolupráci s výrobcami automobilov vytvorila novú platformu, ktorá má vytvoriť most medzi výrobcami automobilov a spotrebiteľmi, podporovať inovácie a vzájomný úspech.

Luo Jian, generálny riaditeľ marketingového oddelenia CATL, povedal, že s charakteristickými črtami „kompletnosti” a „inovácie” je tento priestor zameraný na pomoc výrobcom automobilov pri efektívnej prezentácii ich vozidiel, pomoc spotrebiteľom pri výbere tých správnych áut a podpore nízko-uhlíkového životného štýlu.

V komplexe s rozlohou 13 000 m², ktorý je prvým značkovým pavilónom elektrických vozidiel na svete, sa nachádza takmer 100 modelov od približne 50 značiek automobilov a prináša spotrebiteľom nekonečný autosalón s kompletnou zbierkou najobľúbenejších modelov áut.

V rámci rozmanitých sekcií priestoru sú odborníci na elektromobily pripravení odpovedať na otázky a poskytnúť odporúčania šité na mieru podľa potrieb, rozpočtu a využitia spotrebiteľov. Priestor tiež ponúka pohľady do histórie a vývoja elektrických vozidiel a predstavuje najnovšie inovatívne technológie batérií. Okrem toho sa v priestore konajú pravidelné vedecké workshopy, ktoré pomáhajú používateľom všetkých vekových kategórií skúmať a spoznávať zelené energie, ako aj elektrické vozidlá.

Na slávnostnom otvorení CATL uviedla na trh aj značku popredajných služieb „NING SERVICE”. So sieťou 112 profesionálnych čerpacích staníc a rozsiahlym školiacim systémom poskytuje „NING SERVICE” vysokoštandardné služby, ako je údržba batérie, preventívne prehliadky a mobilná záchranná služba, čím zaisťuje používateľom elektrických vozidiel bezstarostné používanie.

S cieľom ďalej zlepšovať používateľský zážitok a rozšíriť ponuku služieb spustila CATL v ten istý deň miniprogram WeChat. Tento miniprogram, špeciálne navrhnutý pre používateľov EV, poskytuje služby vrátane vyhľadávania nabíjacích staníc, prieskumu, pomoci pri výbere a tipov na používanie EV, ako aj vedeckých workshopov o novej energii. Prostredníctvom online kanálov poskytuje CATL používateľom elektrických vozidiel efektívne, pohodlné, vysokokvalitné a viacrozmerné služby.

Posun smerom k zelenej energii je nezastaviteľný. Zámerom priestoru NING spoločnosti CATL je vytvoriť hlboké prepojenie medzi výrobcami automobilov a spotrebiteľmi EV tým, že ponúkne bohatšiu škálu scenárov, špecializovanejšie služby a výnimočnú spotrebiteľskú skúsenosť, čím sa otvorí úplne nová kapitola života v oblasti zelenej energie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2479521/1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2479522/2.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2479523/4.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2479524/5.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2479525/3.jpg

Go to Source