CATL otevírá v Čcheng-tu inovativní zážitkové centrum vozidel s alternativním pohonem

ČCHENG-TU, Čína, 12. srpna 2024 /PRNewswire/ — Společnost CATL 10. srpna slavnostně otevřela NING Space – první zážitkové centrum vozidel využívajících nové zdroje energie, které se nachází ve městě Čcheng-tu v provincii Sečuán. NING Space, které bylo vytvořeno ve spolupráci s řadou automobilek a místní správou, nabízí spotřebitelům komplexní inovativní zážitek z „prohlížení, výběru, používání a poznávání” elektromobilů, který urychlí celosvětový přechod na e-mobilitu.

Continue Reading

Místopředseda představenstva společnosti CATL Li Ping při slavnostním otevření poznamenal, že automobilový průmysl a myšlení spotřebitelů prochází na pozadí globální energetické transformace významnou restrukturalizací. Společnost CATL proto společně s výrobci automobilů vybudovala novou platformu, jejímž cílem je navázat spojení mezi výrobci automobilů a spotřebiteli, podpořit inovace a oboustranný úspěch.

Generální ředitel marketingového oddělení společnosti CATL Luo Jian uvedl, že tento prostor, charakteristický svou „komplexností” a „inovativností”, má za cíl pomáhat výrobcům automobilů účinně prezentovat jejich vozidla, spotřebitelům usnadnit výběr vhodného vozu a propagovat nízkouhlíkový životní styl.

Komplex, který je prvním značkovým pavilonem elektromobilů na světě, nabízí na ploše 13 000 m² téměř 100 modelů od přibližně 50 automobilek, vytvářejících pro spotřebitele nikdy nekončící autosalon s kompletní expozicí nejpopulárnějších vozů.

Na řadě míst v areálu čekají odborníci na elektromobily, kteří odpovídají na dotazy a doporučují spotřebitelům vhodné modely na míru jejich požadavkům, rozpočtům a zamýšlenému použití vozu. Prostor rovněž nabízí vhled do historie a vývoje elektromobilů a představuje nejnovější inovativní technologie baterií. Kromě toho se v prostoru konají pravidelné vědecké workshopy, které umožňují zájemcům všech věkových kategorií zkoumat a poznávat zelené energie i elektromobily.

Při slavnostním otevření společnost CATL rovněž představila značkový poprodejní servis „NING SERVICE”. Díky síti 112 profesionálních servisních stanic a robustnímu systému školení poskytuje „NING SERVICE” nadstandardní služby, jako je údržba baterií, preventivní prohlídky a mobilní záchranná služba, a zajišťuje tak uživatelům elektromobilů bezproblémový provoz.

Pro další zlepšení uživatelského zážitku a rozšíření nabídky služeb spustila společnost CATL ve stejný den miniprogram pod WeChat. Tento miniprogram, určený speciálně pro uživatele elektromobilů, poskytuje služby, jako je vyhledávání nabíjecích stanic, průzkum, pomoc při výběru, rady pro používání elektromobilů a vědecké semináře o nové energii. Díky využití online kanálů přináší CATL uživatelům elektromobilů efektivní, pohodlné, kvalitní a mnohostranné služby.

Přechod k zelené energii je nezadržitelný. Centrum NING Space od CATL je proto připraveno nabídnout bohatší škálu scénářů, specializovanější služby a výjimečný spotřebitelský zážitek, čímž vytvoří hluboké vztahy mezi automobilkami a uživateli EV a zahájí zcela novou kapitolu života se zelenou energií.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2479443/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2479444/2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2479445/4.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2479446/5.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2479447/3.jpg

Go to Source