SS&C Blue Prism voor het zesde jaar op rij benoemd tot Leader in de Gartner® Magic Quadrant™ RPA

WINDSOR, Conn., 13 aug. 2024 /PRNewswire/ — SS&C Technologies Holdings, Inc. (Nasdaq: SSNC) heeft vandaag aangekondigd dat SS&C Blue Prism voor het zesde jaar op rij is benoemd als Leader in de 2024 Magic Quadrant for Robotic Process Automation (RPA).

“We zijn er trots op dat SS&C Blue Prism voor het zesde jaar op rij is uitgeroepen tot Leader in de Gartner Magic Quadrant voor Robotic Process Automation,” zegt Bill Stone, CEO en voorzitter van SS&C Technologies. “We werken er hard aan om onze klanten het meest uitgebreide en effectieve platform voor intelligente automatisering te bieden, zodat ze hun manier van werken kunnen transformeren en hun organisaties vooruit kunnen helpen.

Meer dan 2.800 bedrijven wereldwijd maken gebruik van SS&C Blue Prism voor intelligente automatisering.

Voor meer informatie over de 2024 Gartner Magic Quadrant for Robotica Process Automation, download een gratis exemplaar van het rapport hier.

Het intelligente automatiseringsplatform van SS&C helpt organisaties de gewenste bedrijfsresultaten te behalen in de sectoren financiële dienstverlening, verzekeringen, gezondheidszorg en farmaceutica, het bankwezen en nog veel meer. Praat met een expert over het intelligente automatiseringsaanbod van SS&C.

Over de Magic Quadrant
Gartner, Magic Quadrant for Robotic Process Automation, Saikat Ray, Arthur Villa, Melanie Alexander, Sachin Joshi, Mike Helsel, 7 augustus 2024. Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die in zijn onderzoekspublicaties wordt beschreven en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal, en MAGIC Quadrant is een gedeponeerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen. Beide worden hierbij met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over SS&C Technologies

SS&C is een wereldwijd leverancier van diensten en software voor de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg. SS&C werd opgericht in 1986, heeft zijn hoofdkantoor in Windsor, Connecticut, en kantoren over de hele wereld. Zo’n 20.000 organisaties in de financiële dienstverlening en gezondheidszorg, van ‘s werelds grootste bedrijven tot kleine en middelgrote bedrijven, vertrouwen op SS&C voor expertise, schaalgrootte en technologie.

Meer informatie over SS&C (Nasdaq: SSNC) is beschikbaar op www.ssctech.com.

Volg SS&C op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/692536/SSC_Logo.jpg


Go to Source