TUMI PREDSTAVUJE KOLEKCIE VOYAGEUR LEATHER A 19 DEGREE FRAME NA JESEŇ 2024 S KAMPAŇOU S GLOBÁLNOU AMBASÁDORKOU ZNAČKY MUN KA YOUNG

Uznávaná herečka a ambasádorka značky TUMI sa vracia vo svojej druhej kampani, ktorá zdôrazňuje, ako tašky TUMI dopĺňajú a zlepšujú jej náročný životný štýl

SEOUL, Južná Kórea, 14. augusta 2024 /PRNewswire/ — Medzinárodná cestovateľská a lifestylová značka TUMI dnes predstavuje kolekcie Voyageur Leather a TUMI 19 Degree Frame, úžasné nové verzie dvoch najobľúbenejších kolekcií značky. Na oslavu týchto nových kúskov na jeseň 2024 si spoločnosť TUMI vybrala globálnu ambasádorku, uznávanú juhokórejskú herečku Mun Ka Young, ktorá si zahrala v strhujúcej kampani, ktorá divákov prenesie do ulíc Soulu na jeden deň v jej živote so značkou TUMI po jej boku.

V tejto dynamickej kampani spoločnosť TUMI znovu predstavuje luxusnú a módnu verziu svojej ikonickej kolekcie Voyageur, ktorá je vyrobená z vysokokvalitnej kože. Každý kus je starostlivo vyrobený s ohľadom na funkčnosť a štýl – vrátane nového kovového prvku s logom TUMI „T” – a vyvažuje charakteristický vzostup a inovácie značky s nadčasovým, minimalistickým pôvabom. Kolekcia Voyageur Leather obsahuje batohy, tašky cez rameno a crossbody tašky. Úplnou novinkou v kolekcii je Crossbody Mini Train Case, ktorá sa dodáva v troch veľkostiach. Taška Mini Train Case Crossbody, navrhnutá s ohľadom na modernú ženu, nanovo definuje módnu funkčnosť a všestrannosť, ktorá sa hodí na každú cestu – od medzinárodných ciest až po štýlové večery. Kolekcia sa dodáva v klasickej čiernej farbe so zlatým alebo bronzovým kovaním, ako aj v metalickej farbe Pewter s bronzovým kovaním, čo je slávnostná ponuka na vianočné obdobie, s cenami od 250 do 750 USD

TUMI túto jeseň rozširuje svoju ponuku na cesty aj o TUMI 19 Degree Frame, inovatívnu verziu charakteristickej kolekcie 19 Degree. Model TUMI 19 Degree Frame bol navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám moderného cestovateľa, s integrovanými západkami rámu na zabezpečenie obsahu, sťahovacími rukoväťami na jednoduché používanie a charakteristickými hladkými a tichými transportnými kolieskami TUMI. Exteriér sa vyznačuje ikonickými plynulými kontúrami, ktoré sa stali základom dizajnového jazyka 19 Degree. Vnútorný priestor je vybavený viazacími popruhmi a sieťovanými vreckami na zips pre dokonalú organizáciu, vďaka čomu sa môžete bezchybne vydať na svoju životnú cestu ľahšie ako kedykoľvek predtým. Táto kolekcia, ktorá je k dispozícii vo farebných prevedeniach Black Texture a Pearl Grey Texture a v štyroch odolných veľkostiach od príručných kufrov až po baliace kufre, uspokojuje rôzne cestovné potreby s jedinečnou funkčnosťou a nadčasovou estetikou. Ceny sa pohybujú od 895 USD do 1195 USD.

„Táto sezóna predstavuje ďalší posun spoločnosti TUMI vpred, pretože sa ďalej rozširujeme v oblasti životného štýlu žien a rozvíjame naše cestovateľské skúsenosti s cieľom vytvoriť bezchybnejší, nadčasovejší a inovatívnejší sortiment,” povedal Victor Sanz, globálny kreatívny riaditeľ spoločnosti TUMI. „Ka Young ako jedna z našich cenných globálnych ambasádoriek značky dokonale stelesňuje štýlovú a mobilnú ženu TUMI.”

Značka uvádza tieto novinky na trh prostredníctvom vizuálne ohromujúcej kampane s Mun v hlavnej úlohe, ktorá sa odohráva v pestrých a rušných uliciach Soulu. S cieľom dodať kampani bohatosť a autentickosť využila spoločnosť TUMI juhokórejských kreatívcov, režiséra Taejong Song a renomovaného fotografa Kim Hee June. Song a Kim spájajú fotografiu v pouličnom štýle s dynamickými filmovými technikami, aby divákov vtiahli do každodennej práce Mun a zároveň zachytili pulzujúcu energiu a mestskú architektúru Soulu. Vďaka záberom, ktoré jemne upozorňujú na kľúčové vlastnosti výrobkov – od hladkých, kĺzavých kolies TUMI 19 Degree Frame po štýlovú funkčnosť Voyageur Vail Tote – ponúka film divákom pohľad na to, ako výrobky TUMI vnášajú štýl, organizáciu a vzrušenie do každodenného života.

„Osobne som sa veľmi tešila, že sa táto kampaň bude natáčať v Soule v Južnej Kórei, mieste, ktoré nazývam svojím domovom, povedala herečka Mun Ka Young. „TUMI je dokonalým doplnkom môjho životného štýlu na cestách, pretože udržiava všetky moje veci usporiadané a zároveň vždy vyzerá elegantne a štýlovo.”

Kolekcie Voyageur a 19 Degree Frame si teraz môžete kúpiť na TUMI.com a v predajniach TUMI po celom svete. Sledujte exkluzívny obsah zo zákulisia kampane na sociálnych kanáloch @TUMITravel.

O spoločnosti TUMI
Od roku 1975 vytvára TUMI luxusné obchodné, cestovateľské a funkčné potreby svetovej triedy, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, zjednodušovali a skrášľovali všetky aspekty života na cestách. Spájaním bezchybnej funkčnosti s duchom vynaliezavosti sa zaväzujeme poskytovať podporu na cestách ako celoživotný partner aktívnych ľudí, ktorí nasledujú svoje vášne. Viac informácií o TUMI nájdete na TUMI.com a sledujte Instagram, TikTok, Facebook a YouTube.

TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Kontakty pre médiá spoločnosti TUMI
Alexandra Gillis

TUMI

[email protected]

Hailey Hauldren

SHADOW

[email protected]

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2469390/TUMI_Mun_Ka_Young.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2469391/TUMI_Mun_Ka_Young_brand_ambassador.jpg

Go to Source