Hisense vyhráva ceny hostiteľa EISA 2024 – 2025 za inováciu a dokonalosť

ČCHING-TAO, Čína, 16. augusta 2024 /PRNewswire/ – Spoločnosť Hisense, svetový líder v oblasti domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, s hrdosťou oznamuje, že za obdobie rokov 2024 – 2025 získala množstvo prestížnych ocenení hostiteľa od Európskej asociácie pre obraz a zvuk (Expert Imaging and Sound Association – EISA). Tieto ocenenia podčiarkujú neochvejný záväzok spoločnosti Hisense k inováciám a technologickej dokonalosti pri poskytovaní výnimočných vizuálnych a zvukových zážitkov spotrebiteľom na celom svete.

Continue Reading


Hisense wins 5 distinguished EISA Awards 2024-2025

Televízor Hisense Mini-LED ULED TV 65U8NQ, ocenený EISA ako prémiový mini LED televízor roku 2024 – 2025, je vybavený technológiou Mini-LED PRO s funkciou lokálneho stmievania v plnej škále pre výnimočný kontrast a špičkový jas až 3 000 nitov. Quantum Dot Color prináša intenzívnejšie odtiene na rozľahlú obrazovku, zatiaľ čo 144 Hz Game Mode PRO s nízkou latenciou MEMC zaisťuje plynulé hranie s pohotovými reakciami. Čipová súprava Hi-View Engine PRO s umelou inteligenciou, optimalizuje každý pixel pre živé detaily a pôsobivý prvotriedny 4K upscaling, zatiaľ čo viackanálový priestorový zvuk 2.1.2 premení sledovanie na filmovú udalosť.

Televízor Hisense Mini-LED ULED TV 65U7NQ, uznaný EISA ako NAJLEPŠÍ NÁKUP MINI LED TELEVÍZORA V ROKU 2024 – 2025, je vybavený technológiou Mini-LED PRO s funkciou lokálneho stmievania v plnej škále pre výnimočný kontrast a jas. Quantum Dot Color prináša rozsiahle a realistické spektrum. Vďaka špičkovému jasu 1 500 nitov a technológii Total Ambient Adaptive sa televízor prispôsobí pre optimálne sledovanie v akomkoľvek prostredí. Hi-View Engine PRO s umelou inteligenciou na zlepšenie 4K upscalingu a farieb a vstavaný subwoofer poskytuje hlboké basy pre bohatý zvukový zážitok.

Televízor Hisense QLED Gaming TV 100E7NQ Pro dostal podľa EISA názov Gigant medzi televízormi v roku 2024 – 2025 a je navrhnutý pre hráčov s herným režimom 144 Hz PRO, Game Bar a nízkou latenciou MEMC pre mimoriadne plynulé hranie. Quantum Dot Color zaisťuje živé a realistické zobrazenia, zatiaľ čo funkcia lokálneho stmievania v plnej škále zvyšuje jasnosť pomocou hlbokých tieňov a živých farieb. Vstavaný subwoofer uvoľňuje silu hlbokých basov z vášho televízora. Softvér Dolby Vision IQ a Dolby Atmos ponúkajú pohlcujúci zážitok s dynamickým rozsahom HDR, jasnejšími farbami a 3D zvukom, ktorý okolo vás prúdi, vďaka čomu je každé pozeranie alebo hranie výnimočné.

Projektor Hisense Laser Smart Mini Projector C1, uznaný EISA ako Rodinný projektor roku 2024 – 2025, je prvým laserovým mini projektorom s technológiou Dolby Vision 4K TriChroma na svete, ktorý získal certifikáciu. Ponúka najostrejší kontrast a najbohatšie detaily, využíva technológiu trojfarebného lasera Hisense TriChroma na pokrytie 110 % BT. Farebný rozsah 2020 pre najrealistickejšie farby vo svojej triede. Projektor C1 premieta až do vzdialenosti 300 palcov pri zachovaní kvality 4K. Ideálny pre rodiny milujúce filmy, obsahuje vyladený reproduktorový systém od JBL a rozhranie VIDAA pre bezproblémové streamovanie na požiadanie.

Kino Hisense Laser Cinema PL2 získalo od EISA ocenenie Najlepší nákup projektora s krátkou projekčnou vzdialenosťou v roku 2024 – 2025. Je vybavený laserovou technológiou X-Fusion™ , ktorá vytvára široký farebný rozsah DCI-P3 85 % a technológiou Ultra Short Throw (krátka projekčná vzdialenosť), ktorá zaisťuje 80” – 150” obrazy aj v kompaktných priestoroch. 4K upscaler s podporou umelej inteligencie poskytuje 4K obraz a vylepšuje obsah v nízkom rozlíšení. S Dolby Vision, jasom 2 700 lúmenov, natívnym kontrastným pomerom 3 000:1 ponúka kino PL2 hĺbku a detaily ako ideálnu voľbu pre nadšencov domáceho kina. PL2 poskytuje silný zvuk s dvoma špičkovými reproduktormi s Dolby Atmos, ktoré zaisťujú, že kvalita zvuku zodpovedá úžasnému obrazu.

So stálym odhodlaním v oblasti výskumu a vývoja je spoločnosť Hisense pripravená odhaliť novú éru špičkových produktov, ktoré sú navrhnuté tak, aby predvídali a spĺňali neustále sa meniace potreby spotrebiteľov na celom svete.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť expandovala v rámci svojho pôsobenia vo viac ako 160 krajinách, špecializujúc sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2481922/Hisense_wins_5_distinguished_EISA_Awards_2024_2025.jpg

Go to Source