Šťastie praje odvážnym: spoločnosť VT Markets predstavila nové globálne partnerstvo s Newcastle United

SYDNEY, 16. augusta 2024 /PRNewswire/ — VT Markets, globálny maklér s viacerými aktívami, s hrdosťou oznamuje nové partnerstvo s Newcastle United. Táto spolupráca spája dva subjekty, ktoré sú príkladom statočnosti, vytrvalosti a inovácie.

Continue Reading


Image


Image_2

„Sme hrdí na to, že spoločnosť VT Markets považuje Newcastle United za ideálneho partnera na podporu a zvyšovanie svojich ambicióznych plánov rastu na trhoch po celom svete,” povedal obchodný riaditeľ Newcastle United, Peter Silverstone. „Sme radi, že môžeme v našom klube privítať ďalšieho medzinárodne uznávaného partnera a tešíme sa na úzku spoluprácu s VT Markets.”

„Sme neuveriteľne nadšení z tohto partnerstva s Newcastle United, tímom, ktorý je príkladom rovnakého úsilia o dokonalosť a inovácie, o ktoré sa snažíme vo VT Markets,” povedal Agustin Bilinskis, vedúci strategických operácií v regióne APAC spoločnosti VT Markets. 

Na počesť tejto spolupráce bol uvedený špeciálny dres s číslom „77″. Číslo „77″ má veľký význam pre VT Markets, symbolizuje šťastie a naše snahy o neustály rast. Vo futbale predstavuje číslo a meno hráča jeho ikonickú a nezabudnuteľnú identitu a na stelesnenie tohto globálneho partnerstva sme zvolili číslo, ktoré hlboko rezonuje s našou značkou.

Partnerstvo bolo oficiálne slávnostne nadviazané na medzinárodnej sérii ligy J. League 2024 v Japonsku. Medzi najvýznamnejšie udalosti patrila výmena prejavov ocenenia. Newcastle United predstavil kurátorský dres s číslom „77″, zatiaľ čo spoločnosť VT Markets sa odvďačila pohárom symbolizujúcim ocenenie.

Táto príležitosť sa odohrala 31. júla na štadióne Saitama s kapacitou 63 700 osôb v Japonsku za účasti zástupcov oboch organizácií. VT Markets zastupovali Agustin Bilinskis, vedúci strategických operácií pre región APAC a Dandelyn Kohová, vedúca globálnej značky. Newcastle United zastupoval ich obchodný riaditeľ Peter Silverstone.

O VT Markets

VT Markets je regulovaný maklér s viacerými aktívami, ktorý má k dnešnému dňu zastúpenie vo viac ako 160 krajinách. Získal množstvo medzinárodných ocenení vrátane najlepšieho online obchodovania a najrýchlejšie rastúceho makléra. V súlade so svojím poslaním sprístupniť obchodovanie všetkým spoločnosť VT Markets ponúka komplexný prístup k viac ako 1 000 finančným nástrojom a klienti profitujú z bezproblémového obchodovania prostredníctvom jej ocenenej mobilnej aplikácie.

Ak chcete získať viac informácií, navštívte oficiálnu webovú stránku VT Markets alebo nám pošlite e-mail na adresu [email protected]. Prípadne môžete sledovať VT Markets na Facebook, Instagram alebo LinkedIn.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2483693/Image.jpg
Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2483694/Image_2.jpg

Go to Source