Nadácia Vantage Foundation podporuje Saigonskú detskú charitu

HOČIMINOVO MESTO, Vietnam, 19. augusta 2024 /PRNewswire/ – Vantage Foundation s potešením oznamuje svoje partnerstvo so Saigonskou detskou charitou (saigonchildren), prominentnou organizáciou registrovanou v Spojenom kráľovstve, ktorá sa venuje poskytovaniu vzdelávacích príležitostí a podpory znevýhodneným deťom vo Vietname.

Continue Reading


Vantage Foundation Supports Saigon Children’s Charity

Saigonská detská charita (Saigon Children’s Charity), založená v roku 1992, pomáha pri prekonávaní prekážok vzdelávania vo Vietname vrátane chudoby, geografickej polohy a zdravotného postihnutia. Medzi snahy charity patrí ponúkanie štipendií, ktoré študentom umožňujú študovať bez finančných starostí, budovanie vzdelávacích zariadení v nedostatočne pokrytých oblastiach, poskytovanie životne dôležitého odborného vzdelávania a podpora detí so špeciálnymi potrebami.

Príspevky nadácie Vantage Foundation pomôžu zlepšiť štipendijné programy pre saigonské deti na nadchádzajúci školský rok 2024 – 2025 a podporia ich púť za vzdelávaním.

Steven Xie, výkonný riaditeľ Vantage Foundation, vyjadril svoje nadšenie z partnerstva a povedal: „Je nám cťou podporovať životne dôležitú prácu Saigonskej detskej charity pri zlepšovaní prístupu k vzdelaniu pre deti vo Vietname. Vzdelávanie je mocný nástroj na zmenu a sme hrdí, že môžeme prispieť k svetlej budúcnosti týchto študentov.”

Van Vuongová, vedúca fundraisingu a komunikácie Saigonskej detskej charity CIO povedala: „Vždy sme vďační, keď dostaneme podporu, či už finančnú alebo prostredníctvom iných aktivít, a vítame tých, ktorí majú záujem sledovať naše aktuálne dianie a zvážiť pripojenie sa k nášmu úsiliu.”

Vantage Foundation sa venuje podpore vzdelávacích príležitostí a zlepšovaniu blahobytu komunít na celom svete. Tento dar je v súlade s poslaním nadácie Vantage Foundation zlepšovať životy ostatných prostredníctvom pôsobivých partnerstiev a zapojenia komunity.

Viac informácií o Saigonskej detskej charite a o tom, ako sa môžete zapojiť, nájdete na jej webovej stránke na adrese www.saigonchildren.com.

O nadácii Vantage Foundation

Vantage Foundation je nezávislá charitatívna organizácia založená v roku 2023 v technologickom centre McLaren v Spojenom kráľovstve. Nadácia spolupracovala s charitatívnymi organizáciami po celom svete, vrátane nadácie iREDE v Nigérii, Teach For Malaysia v Malajzii a Instituto Claret v Brazílii.

Viac informácií nájdete na www.vantage.foundation

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2483718/1.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg

Go to Source