7. veľtrh CIIE a fórum Hongqiao sa sústreďuje na otváranie svetu s vysokým štandardom

Téma a hlavné body fóra Hongqiao

7. ročník HQF, prebiehajúci súbežne s veľtrhom CIIE, nesie tému „Otváranie s vysokým štandardom pre všeobecne prospešnú a inkluzívnu ekonomickú globalizáciu”. Hlavné diskusie sa zamerajú na témy ako priemyselný rozvoj a udržateľná mestská výstavba, udržateľný obchod v kontexte klimatických zmien, umelá inteligencia, uskladnenie novej energie a vozidlá poháňané novou energiou. Fórum tiež predstaví Globálnu správu o otvorenosti 2024 a ponúkne rad uzavretých zasadnutí a propagačných podujatí.

Zverejnenie Globálnej správy o otvorenosti 2024

Od 4. ročníka CIIE sa každoročne na fóre zverejňuje Globálnu správu o otvorenosti. Táto správa poskytuje cenné poznatky o tom, ako krajiny a regióny implementujú stratégie otvárania sa s vysokým štandardom a zvládajú výzvy a príležitosti v prepojenom svete. Aktuálna správa priniesla komplexné hodnotenie stavu globálnej otvorenosti v oblastiach obchodu, financií, infraštruktúry, klímy a politiky. Zdôraznila potrebu obnovenia globálnej solidarity a vytvorenia nového impulzu pre medzinárodný obchod, udržateľný rozvoj a klimatické opatrenia. Nenechajte si ujsť Globálnu správu o otvorenosti 2024!

Lepšie zapojenie účastníkov

Aj tento rok sa bude pred slávnostným otvorením konať CIIE & HQF GALA, ktoré ponúkne vylepšené služby vrátane včasného zverejnenia informácií, aby boli vystavovatelia a hostia fóra na diskusie dobre pripravení. Novinkou sú mediálne interakcie na zvýšenie viditeľnosti.

Organizátori tiež aktualizujú informačný systém veľtrhu a fóra. Jeho súčasťou je užívateľsky prívetivá mobilná platforma s interaktívnymi funkciami pre jednoduché zapojenie návštevníkov a plánovanie stretnutí.

Buďte v obraze s CIIE Pulse

Aby sme účastníkov informovali o najnovšom dianí, vydávame mesačne Newsletter CIIE. Zdôrazňuje pokroky a úspechy CIIE a poskytuje aktuálne informácie o výstavných pravidlách, benefitoch pre vystavovateľov a komplexného sprievodcu pre všetkých účastníkov. Na odber newslettera sa môžete prihlásiť tu:

https://www.ciie.org/zbh/en/?from=prnewswire

Ak chcete využiť príležitosť zanechať svoju stopu na obchodnom veľtrhu, konajte, prosím, rýchlo, aby ste si zabezpečili svoj stánok na CIIE:

Registrácia vystavovateľa – Čínsky medzinárodný úrad pre import a export

Kontakt:

Pani Cui Yan

Tel.: 0086-21-968888

E-mail: [email protected] 

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2484366/image.jpg


Go to Source