Stretnutie techniky s popkultúrou: Yaber predstavuje prvý projektor na svete inšpirovaný Keithom Haringom

NEW YORK, 20. augusta 2024 /PRNewswire/ — Yaber, priekopník v oblasti projektorov pre zábavu, uviedol na trh prvý projektor na svete inšpirovaný Keithom Haringom. T2/T2 Plus je dokonalou zmesou energickej popkultúry a high-tech inovácií. Tento projektor zo špeciálnej edície série T2, ktorý obsahuje Haringove ikonické motívy a klasickú farebnú paletu červenej, bielej a čiernej , dodá každodennej zábave nádych umeleckého šmrncu.

„Po prvýkrát sa Haringov umelecký odkaz dostal do sveta projektorov,” povedal Marshall, generálny riaditeľ spoločnosti Yaber. „Snažíme sa sprístupniť vysokokvalitnú zábavu aj ikonické umenie každému a spájať to najlepšie z oboch svetov v jednom výnimočnom produkte.”

„Partnerstvo so spoločnosťou Yaber, ktoré po prvýkrát prenáša umenie Keitha Haringa do sveta projektora je skvelým spôsobom, ako rozšíriť jeho odkaz,” povedal David Stark, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Artestar, globálnej licenčnej a konzultačnej agentúry pre značky, ktorá zastupuje Keith Haring Studio. „Vďaka tomuto produktu si môže jeho umenie užívať nové publikum, takže vnáša jeho prácu do povedomia a pridáva každodenným zážitkom zo sledovania osobitnú energiu.”  

Špeciálna edícia projektora Yaber T2 Plus (s TV kľúčom) stojí 399 USD a je teraz k dispozícii v oficiálnom obchode Yaber (https: //www.yaber.com/products/t2-special-edition). Pokiaľ ide o štandardný projektor Yaber T2 (bez televízneho kľúča), v súčasnosti je k dispozícii na Amazon US a bude uvedený na trh v obchodoch Amazon Kanada, Francúzsko, Japonsko, Nemecko, Spojené kráľovstvo, Španielsko, Taliansko a Austrália od 26. augusta 2024. 

O spoločnosti Yaber

Spoločnosť Yaber, založená v roku 2018, je priekopníkom projektorov pre zábavu a úspešne ich dodala už viac ako dva milióny kusov nadšencom vo viac ako 120 krajinách a regiónoch po celom svete. Spoločnosť Yaber získala prestížne ocenenia vrátane Red Dot Award, Yanko Design Award a CES Innovation Award 2024.

Spoločnosť Yaber sa snaží posúvať hranice vizuálnej aj zvukovej excelentnosti. Každý projektor Yaber je navrhnutý tak, aby poskytoval výnimočné zážitky, stelesňoval snahu o dokonalosť a ponúkal používateľom vynikajúcu audiovizuálnu kvalitu, ako aj obohacujúcu cestu neustáleho prekonávania vlastných hraníc. 

Aktuálne informácie o tom, ako spoločnosť Yaber neustále mení definíciu dokonalosti v oblasti zábavy, nájdete na stránke https://www.yaber.com/collections.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2484491/Yaber_Introducing_World_s_First_Keith_Haring_Inspired_Projector_T2_series.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2348478/Yaber_Logo.jpg 


Go to Source