UTime Limited sa zúčastní na medzinárodných medicínskych veľtrhoch a konferenciách

SHENZHEN, Čína, 23. augusta 2024 /PRNewswire/ — UTime Limited (NASDAQ: WTO) („UTime” alebo „spoločnosť”) s radosťou oznamuje svoje plány zúčastniť sa na sérií medzinárodne uznávaných medicínskych veľtrhov a konferencií. Tieto nadchádzajúce podujatia poskytnú spoločnosti UTime cennú príležitosť predstaviť svoje najnovšie pokroky v oblasti medicínskych zariadení a riešení. Zároveň môže spoločnosť posilniť svoju komunikáciu a partnerstvá v rámci globálneho medicínskeho odvetvia.

Na blížiacom sa veľtrhu MEDICA v nemeckom Düsseldorfe, jednom z najvplyvnejších svetových medicínskych veľtrhov zameraných na medicínske technológie a zariadenia, plánuje UTime vystaviť svoje najnovšie inovácie v oblasti medicínskych monitorovacích zariadení a inteligentných diagnostických pomôcok. Cieľom výstavného stánku spoločnosti je zdôrazniť jej priekopnícke postupy v celom hodnotovom reťazci produktov medicínskej technológie.

Okrem veľtrhu MEDICA plánuje UTime účasť na Konferencii kardiologickej spoločnosti, Konferencii o spánku a Konferencii o hypertenzii v Spojených štátoch. Tieto konferencie združujú popredných medicínskych odborníkov a vedcov, čím vzniká pre UTime nielen platforma na predstavenie svojich technologických pokrokov v odvetví, ale aj vynikajúca príležitosť učiť sa a získavať poznatky od kolegov z celého sveta.

Plánovaná účasť na týchto podujatiach podčiarkuje pretrvávajúci záväzok UTime ovplyvňovať globálnu medicínsku a zdravotnícku scénu a demonštruje poslanie spoločnosti zlepšovať ľudské zdravie prostredníctvom technologických inovácií.

UTime tiež plánuje preskúmať možnosti kolaboratívnych projektov s rôznymi medzinárodnými zdravotníckymi organizáciami a výskumnými inštitútmi, najmä v oblastiach telemedicíny a aplikácie umelej inteligencie v zdravotníctve. Prostredníctvom tejto medzinárodnej spolupráce sa spoločnosť snaží urýchliť globálne zavádzanie svojich produktov, čo v konečnom dôsledku prinesie úžitok pacientom na celom svete.

O spoločnosti UTime Limited

Spoločnosť UTime sa zaviazala transformovať zdravie a wellness prostredníctvom inovatívnych nositeľných technológií v zdravotníctve. Vďaka špičkovému výskumu a strategickým partnerstvám sa UTime zameriava na poskytovanie efektívnych riešení na prevenciu chorôb a starostlivosť o zdravie v globálnom meradle. Viac informácií nájdete na webovej stránke spoločnosti na adrese http://www.utimeworld.com/

Výhľadové vyhlásenia

Vyhlásenia v tejto tlačovej správe o budúcich očakávaniach, plánoch a vyhliadkach, ako aj akékoľvek iné vyhlásenia týkajúce sa záležitostí, ktoré nie sú historickými faktami, môžu predstavovať „výhľadové vyhlásenia” v zmysle článku 21E Zákona o burze cenných papierov z roku 1934 v znení neskorších predpisov a amerického Zákona o súkromných sporoch týkajúcich sa cenných papierov z roku 1995. Slová ako „predvídať”, „veriť”, „pokračovať”, „môcť”, „odhadovať”, „očakávať”, „zamýšľať”, „plánovať”, „potenciálne”, „predvídať”, „projektovať”, „mal by”, „cieľ”, „bude”, „by” a podobné výrazy sú určené na identifikáciu výhľadových vyhlásení, hoci všetky výhľadové vyhlásenia nemusia obsahovať tieto identifikujúce slová. V dôsledku rôznych dôležitých faktorov uvedených v časti „Rizikové faktory” výročnej správy spoločnosti na formulári 20-F podanej americkej Komisii pre cenné papiere a burzy dňa 30. júla 2024 sa môžu skutočné výsledky podstatne líšiť od výsledkov uvedených v takýchto výhľadových vyhláseniach. Akékoľvek výhľadové vyhlásenia uvedené v tejto tlačovej správe platia iba k dátumu tohto vydania a spoločnosť sa výslovne zrieka akejkoľvek povinnosti aktualizovať niektoré z výhľadových vyhlásení, či už v dôsledku nových informácií, budúcich udalostí alebo inak.

Ak máte záujem o viac informácií, obráťte sa na:
Eaky Tan
[email protected]


Go to Source