Hisense a Black Myth: Wukong prináša revolúciu v herných zážitkoch 3A na veľkej obrazovke

QINGDAO, Čína, 25. augusta 2024 /PRNewswire/ — Spustenie netrpezlivo očakávanej hry Black Myth: Wukong znamená prevratnú zmenu v hernom priemysle. Významná čínska hra AAA v spojení s výnimočnými zobrazovacími vlastnosťami produktov Hisense ponúka vizuálne ohromujúcu cestu bohatou tapisériou čínskeho rozprávania príbehov. Pripojte sa ku globálnej komunite hráčov a objavte nadčasovú príťažlivosť tohto kultúrneho majstrovského diela.

Ako vôbec prvé herné majstrovské dielo z kategórie AAA v Číne, Black Myth: Wukong je prelomovým úspechom, ktorý nanovo definuje možnosti vývoja hier v Číne. Na zachovanie historickej presnosti architektúry v hre produkčný tím starostlivo znázornil známe pamiatky, ako sú chrám Lingyin v Hangzhou a chrám Shisi v Lishui v provincii Zhejiang, čím vznikla rozsiahla virtuálna knižnica starobylých čínskych budov. Okrem svojej hrateľnosti je Black Myth: Wukong kultúrnym artefaktom a filmovým zázrakom, ktorý oslavuje podstatu čínskej estetiky.

Hra Black Myth: Wukong predstavuje nespočetné množstvo vizuálne pozoruhodných scén s vysoko kontrastným zobrazením, ktoré je výzvou pre vlastnosti bežných televízorov. Oficiálne odporúčané televízory Hisense ULED Mini-LED U7 a QLED E7 PRO dokonale znázornia tmavé detaily hry a ponoria hráčov do autentickejšieho a pohlcujúceho sveta čínskej mytológie.

Na zvýšenie herného zážitku vyvinula spoločnosť Hisense v spolupráci s tímom vývojárov hry prispôsobený obrazový režim Black Myth: Wukong pre svoje televízory. S prispôsobeným nastavením farieb, riešením Total HDR Solution, precíznym 3D Color Master a vylepšenými tmavými detailmi, je tu dokonale zachytená čínska estetika Black Myth: Wukong. Dokonca aj tie najmenšie farebné nuansy na zložitých nástenných maľbách hry sú presne vykreslené, vďaka čomu je televízor Hisense ideálnou voľbou pre toto majstrovské dielo AAA.

Dva prémiové televízory Hisense ponúkajú natívnu frekvenciu obnovy 144 Hz, čo zaisťuje plynulú hru bez oneskorenia s pokročilými funkciami ako ALLM, AMD FreeSync Premium a HDMI 2.1. Hráčom umožňuje ponoriť sa do úchvatných vizuálov hry s Dolby Vision a Atmos, zatiaľ čo Full Array Local Dimming a Quantum Dot Color privádzajú farebný a živý svet Black Myth: Wukong k životu.

Televízory Hisense ULED vybavené technológiou Hi-View Engine využívajú jedinečný algoritmus výpočtovej kvality obrazu na dosiahnutie okamžitého presného ovládania svetla, čím sa výrazne znižuje rozmazanie pohybu a zaisťujú hladké a plynulé akčné sekvencie. Funkcia nastavenia kvality obrazu s podporou AI dokáže tiež inteligentne identifikovať hlavný objekt v obraze a automaticky optimalizovať hĺbku ostrosti, vďaka čomu jasne vidieť zložité detaily zlatej palice Sun Wukonga.

Ohromujúce vizuály hry Black Myth: Wukong ožívajú na televízore Hisense, čo je dôkazom 55 rokov technologických inovácií značky Hisense. Hisense nezávisle vyvinul svoj čip na kvalitu obrazu a dosiahol kompletný nezávislý výskum a vývoj v oblasti Mini LED. S viac ako 1000 patentovanými technológiami ponúkajú televízory Hisense ULED výnimočnú kvalitu obrazu a umožňujú svetovým hráčom skutočne sa ponoriť do podmanivého sveta Black Myth: Wukong.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2488633/Hisense_Black_Myth_Wukong.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2488634/Hisense_Black_Myth_Wukong_2.jpg


Go to Source