NAVEE predstaví nový produkt na IFA 2024: ste pripravení na revolúciu vo vašom dochádzaní?

BERLÍN, 4. septembra 2024 /PRNewswire/ – NAVEE, vychádzajúca hviezda v sektore elektrickej mobility na krátke vzdialenosti, s nadšením oznamuje svoju účasť na veľmi očakávanom veľtrhu IFA 2024, najväčšej svetovej výstave spotrebnej a domácej elektroniky. Na veľtrhu, ktorý sa má konať v Berlíne od 6. do 10. septembra, spoločnosť NAVEE 6. septembra o 14:30 hod. odštartuje svoju prezentáciu predstavením produktu. Toto podujatie s tematikou kyberpunku, futurizmu a technológie, sľubuje vyzdvihnutie najnovších inovácií a dopravných riešení od spoločnosti NAVEE, pripravujúc pôdu pre novú éru mestskej mobility.

Spoločnosť NAVEE, založená v roku 2021, sa rýchlo stala kľúčovým hráčom v oblasti elektrickej mobility. Tento rok to bude pre spoločnosť NAVEE znamenať tretie vystúpenie po sebe na IFA, čo poukazuje na jej rýchly rast a rastúci vplyv. Od svojho založenia sa NAVEE riadi poslaním „nachádzať správny smer v nekonečných možnostiach pre budúcnosť mobility” s víziou „byť vedúcou svetovou inovatívnou spoločnosťou v oblasti inteligentných technológií” a s hodnotami „stáť na čele, byť inteligentný a ekologický”. Neochvejný záväzok spoločnosti NAVEE k týmto zásadám poháňa jej pôsobivé výsledky a pokračujúci úspech v ústrety revolúcii v mestskej doprave.

S blížiacim sa trojročným výročím NAVEE v septembri 2024 môže spoločnosť hrdo oznámiť, že presiahla počet 200 000 globálnych používateľov. Vďaka zastúpeniu vo viac ako 30 krajinách a regiónoch sa produkty NAVEE stali preferovanou voľbou pre tých, ktorí dochádzajú do mesta a hľadajú spoľahlivé, efektívne a štýlové riešenia mobility. Táto rýchla expanzia je podporovaná značnými investíciami NAVEE do výskumu a vývoja, pričom 70 % jej pracovnej sily sa venuje inováciám a 30 % jej rozpočtu je vyčlenených na pokrokové technológie.

Záväzok spoločnosti NAVEE k inováciám sa odráža v jej nedávnych oceneniach. Model S65, uvedený na trh v roku 2022, bol vyznamenaný cenou Red Dot Award 2023, ktorá uznáva jeho výnimočný dizajn a technologickú zdatnosť. Okrem toho modely S60 a S40 pokračujú v tomto trende dokonalosti tým, že získali ocenenie Red Dot Award 2024 a IF Design Award, čo podčiarkuje odhodlanie spoločnosti NAVEE posúvať hranice dizajnu a funkčnosti. Nové produkty, ktoré NAVEE predstaví v tomto roku, ponúkajú zatiaľ najlepší dizajn a výkon produktov NAVEE a sľubujú, že tieto úspechy prekonajú, čo z nich robí najlepšiu voľbu pre náročnejších zákazníkov, ktorí dochádzajú.

Veľké odhalenie sa pripravuje 6. septembra na konferencii venovanej uvedeniu produktov na trh. Pridajte sa k spoločnosti NAVEE v hale 2.2B stánku 222 a zažite na vlastnej koži pokroky a inovácie, na ktorých NAVEE pracuje, vrátane jej novej vlajkovej kolobežky.

Viac informácií nájdete na stránke https://naveetech.com 

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2490402/IFA______2024.jpg

Go to Source