Eton Solutions uvádza EtonGPT™, prvú generatívnu platformu umelej inteligencie na svete pre rodinné kancelárie

  • EtonGPT je súčasťou platformy ERP „AtlasFive®”
  • Platforma umožní správcom majetku dosiahnuť 2 až 4-násobné zvýšenie prevádzkovej efektívnosti

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C., 3. septembra 2024 /PRNewswire/ — Spoločnosť Eton Solutions, líder v oblasti komplexných systémov ERP správy majetku pre rodinné kancelárie, oznámila spustenie EtonGPT, prvého modulu generatívnej umelej inteligencie na svete pre rodinné kancelárie na celom svete. EtonGPT integruje výkonné transakčné schopnosti platformy ERP Eton Solution so sofistikovanými konverzačnými funkciami umelej inteligencie.

Eton Solutions umožní väčšine zo 750 rodín na AtlasFive® využívať výhody EtonGPT. Bude k dispozícii výhradne používateľom AtlasFive® , aby zvýšili produktivitu ich rodinných kancelárií.

EtonGPT zlepší fungovanie rodinnej kancelárie bezproblémovou integráciou údajov uložených v dokumentoch s údajmi o transakciách v AtlasFive®, čím pomôže zefektívniť procesy a povedie k zvýšeniu produktivity. Niekoľko klientov Eton Solutions vrátane Shade Tree Advisors (USA), Todd Family Office (Nový Zéland) a Aglaia Family Office (Singapur) používa túto novú platformu s podporou umelej inteligencie. Umožní im to prístup k informáciám a vykonávanie hĺbkových analýz ich investičných portfólií a aktív. EtonGPT slúži ako nástroj na interné vyhľadávanie a získavanie údajov v rámci bezpečnej centralizovanej databázy cloudovej platformy AtlasFive® ERP.

Táto hybridná platforma umelej inteligencie, podporovaná patentmi, ktoré čakajú na schválenie, spája najlepšie funkcie rôznych technológií umelej inteligencie. Zahŕňa strojové učenie, podnikové pravidlá vychádzajúce z expertných systémov a veľké jazykové modely, ktoré poskytujú bezkonkurenčnú presnosť a prehľad. Využíva získavanie údajov, sumarizáciu, generovanie, odvodzovanie a transformáciu založenú na umelej inteligencii s cieľom pomôcť rodinným kanceláriám fungovať efektívnejšie a bezpečnejšie.

Satyen Patel, výkonný predseda predstavenstva Eton Solutions, povedal: „Naše riešenie AtlasFive® bolo prvé, ktoré ponúkalo centralizovanú dátovú platformu, ktorá mala integrované spracovanie štruktúrovaných dát v rámci účtovných, investičných a daňových funkcií. Spustením EtonGPT, prvej rodinnej kancelárie na svete založenej na veľkom jazykovom modeli (large language modeling – LLM), prijímame špičkové technológie a meníme budúcnosť správy rodinných kancelárií na celom svete. V rámci podnikov sa čoraz viac nasadzuje umelá inteligencia. Zatiaľ čo rodinné kancelárie zostali z veľkej časti zakorenené v manuálnych procesoch, s integráciou umelej inteligencie prejdú jedinečnou zmenou, prostredníctvom ktorej budú odolné a pripravené na budúcnosť.”

„Vďaka EtonGPT môže teraz AtlasFive® analyzovať a integrovať údaje ukryté vo viac ako 250 typoch dokumentov, ako sú plány správy majetku, plány nakladania s majetkom a dohody o partnerstve. Táto kombinácia štruktúrovaného a neštruktúrovaného spracovania údajov ponúka správcom majetku možnosť dosiahnuť 2 až 4-násobné zvýšenie prevádzkovej efektívnosti.”

„EtonGPT ponúkne základnú platformu posunov, ktorá umožní rodinným kanceláriám pozdvihnúť ich dedičstvo, posilniť podnikové riadenie a poskytnúť vysokú hodnotu jednotlivcom s vysokou čistou hodnotou (High-net-worth Individual – HNWI) a jednotlivcom s veľmi vysokou čistou hodnotou (Ultra High-net-worth Individual – UHNWI), ktorým poskytujú služby.”

Timothy C. Macherone, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Shade Tree Advisors LLC, povedal: „Nepochybujem, že EtonGPT môže potenciálne zmeniť hru. Pri nasadzovaní technológie založenej na umelej inteligencii, ktorá zahŕňala využitie EtonGPT na automatizáciu procesov organizácie a uchovávania dokumentov, sme znížili zapojenie ľudí o 50 % a splnili sme naše ciele v oblasti presnosti. Podobne vidíme nespočetné množstvo príležitostí na odblokovanie efektívnosti v našich zastaralých procesoch využívaním EtonGPT v mnohých vertikálnych smeroch vrátane výpočtu a účtovania trhových cien pri súkromných investíciách, zaznamenávania informácií o faktúrach a súhrnných dokumentoch o plánoch nakladania s majetkom.”

Andrew Hull, výkonný riaditeľ Todd Family Office, povedal: „Umelá inteligencia mení spôsob, akým robíme všetko v Todd Family Office, a naše partnerstvo so spoločnosťou Eton Solutions bolo prospešné. Čelili sme problémom pri odstraňovaní halucinácií umelej inteligencie a obávame sa možného zneužitia týchto technologických zázrakov. Spolupracujeme so spoločnosťou Eton Solutions na vytvorení rámca zodpovednej umelej inteligencie, ktorý využíva plnú silu umelej inteligencie s transparentnosťou, etikou a dôverou. Spoločne nastavujeme štandard pre budúcnosť umelej inteligencie pre rodinné kancelárie.”

Stephen Hunt, generálny riaditeľ Aglaia Family Office Pte. Ltd. povedal: „Kancelária Aglaia Family Office je hrdá na to, že je priekopníkom v nastavovaní automatizovaných riešení konsolidovaného portfólia a analytických riešení založených na umelej inteligencii v Ázii. Náš záväzok presahuje len automatizáciu – zameriavame sa na zodpovedné využívanie umelej inteligencie a zabezpečujeme, aby sa jej integráciou do našich operácií zvýšila nielen efektivita, ale aj včasnosť a presnosť. Skorý úspech EtonGPT nás uisťuje, že s Eton Solutions sme na správnej ceste.”

Keďže sila umelej inteligencie sa čoraz viac integruje do moderných organizácií, Eton Solutions si uvedomuje výzvy v oblasti kybernetickej bezpečnosti vyplývajúce z tradičných hrozieb, ako je phishing, malvér a úniky údajov, ktoré sa rozširujú o riziká založené na umelej inteligencii, ako je hlboké falšovanie (deepfake), zneužitie a skreslenie algoritmov. Na zníženie alebo zmiernenie týchto rizík spolupracuje Eton Solutions so svojim poradným výborom pre zákazníkov na zavedení rámcov, ktoré zahŕňajú etiku, bezpečnosť, transparentnosť, dôveru a zabezpečenie.

Platforma EtonGPT je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolné, bezpečné a etické prostredie pre rodinné kancelárske operácie.

O Eton Solutions:

Eton Solutions je softvérový produkt ERP (AtlasFive®) a spoločnosť poskytujúca služby, ktorá bola založená s cieľom zvládnuť zložitosť poskytovania služieb rodinám s mimoriadne vysokou čistou hodnotou na celom svete. Spoločnosť sídli v Spojených štátoch, v Research Triangle Park, NC. so svojou medzinárodnou centrálou v Singapure zameranou na poskytovanie služieb trhom mimo Ameriky. Vlajkovou loďou Eton Solutions je produkt AtlasFive®, ktorý vytvorili vedúci rodinnej kancelárie. Rodiny spravujú viac ako 936 miliárd USD na našej integrovanej platforme, ktorá holisticky zhromažďuje a spravuje všetky vaše likvidné a alternatívne investičné aktíva a kancelárske údaje, výkazníctvo a procesy pracovných tokov. S jedným zdrojom architektúry pravdy vedie Eton Solutions rodinné kancelárie do budúcnosti tým, že maximalizuje efektívnosť a minimalizuje chyby a riziká. Spoločnosť Eton Solutions zaznamenala od svojho vzniku zloženú ročnú mieru rastu (Compound Annual Growth Rate – CAGR) viac ako 100 %.

Navštívtehttps://www.eton-solutions.com

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2494938/Eton_Solutions_Logo.jpg


Go to Source