Zendure prináša v partnerstve s Rabot Charge revolúciu v úsporách energie: Využite maximálne výhody tarify podľa času používania na IFA 2024

Navštívte Zendure na IFA 2024 (hala 2.2 – stánok č. 110)
Aplikácia Zendure integruje veľkoobchodné ceny Nord Pool deň vopred a maloobchodné ceny Rabot Charge v reálnom čase
Tarify podľa času používania zvyšujú efektivitu SolarFlow Hyper a SolarFlow Ace

BERLÍN, 6. septembra 2024 /PRNewswire/ — Zendure, rýchlo rastúca energeticko-technologická spoločnosť, ohlásila na veľtrhu IFA 2024 v Berlíne partnerstvo s nemeckým poskytovateľom zelenej energie Rabot Charge. V rámci partnerstva integruje Zendure maloobchodné ceny Rabot Charge v reálnom čase do svojej aplikácie, čím sa zlepší funkcia taríf podľa času používania (TOU) pre riešenia na ukladanie energie SolarFlow Hyper a SolarFlow Ace od spoločnosti Zendure.

Partnerstvo prináša do aplikácie Zendure dynamické tarify

Continue Reading

image_5017297_50121974
image_5017297_50121974

Nemecká spoločnosť Rabot Charge, zameraná na zelené technológie, ponúka dynamickú tarifu za zelenú elektrinu, ktorá je ideálna pre inteligentné nabíjanie elektrických vozidiel. Partnerstvo medzi spoločnosťami Zendure a Rabot Charge je zamerané na zjednodušenie používania dynamických taríf za elektrinu a maximalizovanie úspor nákladov s energetickými riešeniami Zendure. Preto budú v aplikácii Zendure okrem už integrovaných denných veľkoobchodných cien od Nord Pool integrované aj maloobchodné ceny v reálnom čase od Rabot Charge. Používatelia Zendure môžu v rámci špeciálnej akcie získať šesťmesačnú bezplatnú skúšobnú verziu služby Rabot Charge.

„Naše partnerstvo so spoločnosťou Zendure predstavuje významný krok smerom k širšiemu prijatiu a využívaniu dynamických taríf za elektrinu,” povedal Julian Patton, zástupca manažmentu partnerstiev v Rabot Charge. „Kombináciou našich odborných znalostí v oblasti dynamickej tvorby cien s inovatívnymi energetickými technológiami spoločnosti Zendure umožníme spotrebiteľom riadiť spotrebu energie inteligentnejšie a nákladovo efektívnejšie.”

Efektívnosť nákladov v čase špičky a mimo nej

Vďaka integrácii taríf za elektrinu Nord Pool a Rabot Charge sa z riešení Zendure Hyper a SolarFlow Ace stáva prvý plug-in solárny systém, ktorý má prístup k viacerým TOU platformám a využíva tarify na inteligentné nabíjanie a vybíjanie. Pomocou režimu inteligentnej tvorby cien a s podporou inteligentného merača energie alebo inteligentnej zástrčky sa batérie AB1000S/AB2000S SolarFlow Hyper alebo Ace je možné automaticky nabíjať v čase mimo špičky, keď sú tarify za elektrinu nízke, a vybíjať neskôr počas špičky.

Používatelia ťažia z tejto automatickej optimalizácie nabíjania a vybíjania, získavajú lepšiu kontrolu nad svojim systémom spotreby a môžu automaticky spúšťať vysokoenergetické zariadenia v čase, keď sú náklady na elektrinu nízke. Inteligentné tarifné režimy a bezproblémová automatizácia TOU znižujú majiteľom domov náklady na energiu a maximalizujú úspory.

Okrem individuálnych úspor pomáhajú integrované dynamické tarifné platformy znižovať emisie a podporujú trvalo udržateľné využívanie energie. Optimalizované cykly nabíjania a vybíjania znižujú dopyt po elektrine v čase špičky, čím odbremeňujú verejnú sieťovú infraštruktúru. S obnoviteľnou energiou možno energiu spotrebovať aj nákladovo efektívne a udržateľne v časoch vysokého dopytu.

„Sme nadšení, že môžeme prostredníctvom našich partnerstiev s Rabot Charge a Nord Pool ponúknuť používateľom všetky výhody taríf podľa času používania,” povedal Bryan Liu, generálny riaditeľ spoločnosti Zendure. „S našimi produktmi Hyper 2000 a Ace 1500, prvými plug-in solárnymi systémami schopnými pristupovať k viacerým dynamickým tarifným platformám, vytvárame bezproblémovú automatizáciu TOU. Vďaka tomu si môžu naši zákazníci výrazne znížiť náklady na energiu a plne využiť potenciál obnoviteľnej energie.”

O spoločnosti Zendure

Spoločnosť Zendure, založená v roku 2017, je jednou z najrýchlejšie rastúcich energeticko-technologických spoločností so sídlom v technologických centrách Silicon Valley v USA a oblasti Greater Bay Area v Číne, Japonsku a Nemecku. Naším poslaním je dodávať spoľahlivú a cenovo dostupnú čistú energiu pre domácnosti na celom svete popularizáciou najnovších energetických technológií.

Kontakt pre médiá: 
[email protected] 

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2494512/image_5017297_50121974.jpg
Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2440958/Zendure_Logo.jpg


Go to Source