Spoločnosť TCL Europe predstavuje na veľtrhu IFA 2024 prevratnú vlajkovú loď televízorov série X11H, prvý televízor QD-Mini LED od TCL so zvukom od Bang & Olufsen

Keď sa krásny obraz stretne s nádherným zvukom – spoločnosť TCL zvyšuje latku prémiového zážitku z domáceho kina. 

BERLÍN, 6. septembra 2024 /PRNewswire/ – Spoločnosť TCL na veľtrhu IFA 2024 nanovo definuje prémiové domáce kino, keď európskemu publiku predstavuje svoju najnovšiu vlajkovú loď zo série televízorov X11H, televízor QD-Mini LED. Nie je to len televízor s najlepšou kvalitou obrazu v roku 2024, ale aj prvý televízor TCL QD-Mini LED na trhu so zvukom od Bang & Olufsen, ktorý vytvára pohlcujúci audiovizuálny zážitok. Séria X11H od TCL bude k dispozícii na vybraných globálnych trhoch, preto sledujte ďalšie informácie v nadchádzajúcich mesiacoch.

Technológie displeja novej generácie pre prelomový vizuálny výkon

Od uvedenia prvého televízora Mini LED v roku 2019 je TCL v tejto technológii lídrom. Nová technológia QD-Mini LED série X11H je najnovšou evolúciou a dokáže v prípade potreby poskytnúť neuveriteľný špičkový jas 6 500 nitov. Táto úroveň výkonu bude verne reprodukovať vzhľad a dojem z tých najjasnejších vecí, ktoré ľudia zažívajú v reálnom živote, a to všetko pri sledovaní televízie.

Séria X11H od TCL tiež ponúka vysoký dynamický rozsah Premium 6 500 s rozlíšením 4K, poskytujúc bezkonkurenčnú čistotu a presnosť farieb. Vďaka podpore pokročilých formátov vysokého dynamického rozsahu (High Dynamic Range – HDR), ako sú Dolby Vision IQ a HDR10+, tento televízor využíva plný potenciál rozlíšenia 4K, ponúka ostrejší obraz a bohatšie kontrasty. Pre ľudí, ktorí požadujú najvyššiu kvalitu obrazu, zaisťuje séria X11H, aby bol každý obraz vizuálnym majstrovským dielom. 

Nová vlajková loď poskytuje ľuďom všetko, čo potrebujú na to, aby zažili obľúbený film alebo videohru ako nikdy predtým, ale má prednosť aj v tom, že ľuďom ponúka  najlepší herný zážitok. 

Tento televízor tiež má 240 Hz herný akcelerátor od TCL, certifikáciu AMD FreeSync Premium Pro a zbierku citlivých herných funkcií, ako je 144 Hz variabilná obnovovacia frekvencia, HDMI 2.1, Game Master Pro 3.0 a TCL Game Bar.

Pohlcujúci zvuk, ktorý vyplní priestor 

Kvalita zvuku je rovnako dôležitá ako kvalita obrazu a séria X11H od TCL vyniká v oboch.

Séria X11H obsahuje komplexné akustické riešenie 6.2.2 so zvukom od Bang & Olufsen ako súčasť partnerstva TCL s touto svetovo uznávanou audio značkou.

Tím Bang & Olufsen počas vývoja produktu úzko spolupracoval s tímami akustického dizajnu TCL, aby zabezpečili, že každý jeden tón bude čo najčistejší a najrýdzejší, presne tak, ako to mal v úmysle umelec. Či už ide o filmy, hry alebo hudbu, spotrebitelia budú môcť maximalizovať svoj pohlcujúci zážitok, nikdy im neujde ani slovo z dialógu, rytmus akcie alebo detail z relaxačnej zvukovej kulisy. 

Na dosiahnutie tohto nádherného zvuku bol finálny zvukový zážitok testovaný, vyladený a schválený tými istými odborníkmi na akustiku, ktorí sú známi tvorbou svetoznámych produktov Bang & Olufsen. Tento audio systém tiež obsahuje vylepšený režim dialógu a technológiu BeoSonic, ktorá používateľom umožňuje prispôsobiť si svoje zvukové profily tak, aby vyhovovali akémukoľvek typu obsahu.

Toto partnerstvo predstavuje prvý krok v dlhodobej spolupráci na transformáciu zvukových zážitkov v rámci portfólia TCL.

„Týmto partnerstvom sa otvárajú významné príležitosti pre obe značky. Spoluprácou prinášame zákazníkom spoločnosti TCL dobré skúsenosti, čím zvyšujeme celkový zážitok z produktu,” povedal Duncan McCue, viceprezident pre rozvoj podnikania a strategické partnerstvá. „Zároveň je to ďalší dôkaz nášho záväzku rozširovať naše podnikanie v oblasti licenčných partnerstiev.”

„Sme nadšení z potenciálu rastu tohto partnerstva”, povedal Stefan Streit, marketingový riaditeľ spoločnosti TCL EUBG, „Dúfame, že vďaka ďalšej integrácii odborných znalostí Bang & Olufsen budeme posúvať hranice domácej zábavy, potenciálne skúmať pokročilejšie zvukové systémy a inovatívne funkcie, ktoré našim používateľom prinesú lepší zážitok. V TCL sme sa zaviazali vyvíjať a poskytovať našim spotrebiteľom to najlepšie z technológie a dizajnu.”

Funkcie inteligentnej televízie pre bezchybný zážitok zo sledovania 

Séria X11H od TLC využíva platformu Google TV a ponúka viac než len špičkový obraz a zvuk. Je to tiež centrum pre všetky vaše potreby v oblasti zábavy. Vďaka vstavanému Google Asistentovi môžete ovládať televízor a inteligentné domáce zariadenia iba hlasom. Získajte prístup k širokému spektru aplikácií na streamovanie a vychutnajte si prispôsobené odporúčania obsahu, vďaka čomu bude vyhľadávanie a pôžitok z obľúbených relácií a filmov jednoduchší ako kedykoľvek predtým. 

Navrhnuté pre moderný život 

Séria X11H od TCL je rovnako výrazným kúskom, ako aj technologickým zázrakom. Vďaka bezrámovému dizajnu a nastaviteľnému stojanu je televízor dostatočne všestranný, aby sa zmestil do akéhokoľvek obytného priestoru, zatiaľ čo jeho tenký profil a možnosti montáže na stenu poskytujú elegantný a moderný vzhľad. Či už je namontovaný na stene alebo umiestnený na stojane, séria X11H vylepšuje vzhľad každej miestnosti a zároveň poskytuje špičkový výkon. 

O spoločnosti TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a popredný hráč v globálnom odvetví televízorov. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audio a inteligentných domácich spotrebičov. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

O spoločnosti Bang & Olufsen

Bang & Olufsen je luxusná audio značka, ktorú založili v roku 1925 v Struer v Dánsku Peter Bang a Svend Olufsen, ktorých oddanosť a vízia zostávajú základom spoločnosti. Spoločnosť Bang & Olufsen už takmer storočie posúva hranice audio technológií a spoločnosť je aj naďalej na čele akustických inovácií.

Dnes sa každý produkt Bang & Olufsen stále vyznačuje jedinečnou kombináciou nádherného zvuku, nadčasového dizajnu a bezkonkurenčného remeselného spracovania. Inovatívne a progresívne produkty spoločnosti sa predávajú po celom svete v predajniach Bang & Olufsen, na bang-olufsen.com a u vybraných predajcov. Spoločnosť zamestnáva približne 1 100 osôb a pôsobí na viac ako 70 trhoch. Akcie Bang & Olufsen sú kótované na NASDAQ Copenhagen A/S.


Go to Source