TCL inšpiruje k veľkoleposti a na veľtrhu IFA 2024 predstavuje svoju víziu budúcnosti domáceho kina, mobilných technológií a bývania v domácnosti

BERLÍN, 6. september 2024  /PRNewswire/ – TCL Electronics, popredná spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a dvoch najlepších značiek televízorov na svete, dnes na globálnej tlačovej konferencii TCL na veľtrhu IFA 2024 predstavila svoj rozšírený rad produktov pre inteligentnejší a zdravší životný štýl. Nové produkty, prezentované v inovatívnom vonkajšom priestore, ktorý kombinuje futurizmus s módou, zahŕňajú najnovší prémiový televízor QD-Mini LED, televízor NXTFRAME, mobilné zariadenia a domáce spotrebiče od TLC.

Počas podujatia vedúci predstavitelia spoločnosti TCL a partnerských spoločností zdôraznili, ako spoločnosť TCL inšpiruje k veľkoleposti prostredníctvom svojej silnej partnerskej siete a inovatívnych technológií, ktoré bezproblémovo spájajú špičkový pokrok s vyvíjajúcimi sa dizajnmi prispôsobenými spotrebiteľom na celom svete.

Nové produkty s neporovnateľnými audiovizuálnymi zážitkami nanovo definujú domácu zábavu

Keďže odvetvie výroby televízorov naďalej smeruje k väčším rozmerom a vyššej kvalite obrazu, spoločnosť TCL predstavila najnovšie prírastky do svojho priekopníckeho radu LED televízorov QD-Mini – prémiový LED televízor X11H QD-Mini a C765. Vďaka technológii regulácie „halo efektu” v rámci celej domény sú oba modely schopné presne upraviť celý proces Mini LED – od osvetlenia až po zobrazovanie – aby konečne riešili dlhotrvajúce problémy s halo efektom a poskytovali skutočne filmové vizuálne zážitky. 98-palcový X11H, ako vrchol medzi veľkorozmernými QD Mini LED televízormi, má tiež 14 112 zón lokálneho stmievania, ktoré posúvajú kontrast do extrému, zatiaľ čo vďaka špičkovému jasu až 6 500 nitov oplýva každý záber zložitými detailmi a bezprecedentnými úrovňami svetla a tieňa.

Spoločnosť TCL nanovo definuje koncept domácej zábavy uvedením svojho vôbec prvého televízora NXTFRAME TV. NXTFRAME je viac než len televízor. Je to budúcnosť digitálneho umenia a zábavy v domácnosti. Po prvýkrát sa umenie, dizajn a špičkové technológie spojili v jedinom elegantnom balení a vytvorili zariadenie, ktoré nie je len na pozeranie, ale aj na život. Jeho prítomnosť v akomkoľvek obytnom priestore umožňuje vytvorenie skutočne personalizovanej atmosféry, ktorá sa bez problémov spája s domácimi dekoráciami ako majstrovské dielo, ktoré odráža individuálny vkus, štýl a ambície. Verzia Pro televízora TCL NXTFRAME TV obsahuje aj audio od Bang & Olufsen – prvý produkt z nového partnerstva medzi TCL a globálnou luxusnou audio spoločnosťou. So zvukom od spoločnosti Bang & Olufsen sú soundbar a subwoofer televízora vyladené a testované tými istými odborníkmi na akustiku z Bang & Olufsen, ktorí zdokonalili niektoré z najznámejších svetových reproduktorov, čím zaručujú kvalitu zvuku zodpovedajúcu svetovo uznávaným štandardom Bang & Olufsen.

Medzi ďalšie produkty prinášajúce ešte väčšie zážitky z domácej zábavy patrí nový soundbar Q85H s úžasným priestorovým zvukom a profesionálny monitor TCL R8U. Spoločnosť TCL tiež oznámila, že Dolby Atmos FlexConnect vstúpi do portfólia špičkových produktov TCL v roku 2025, vrátane radu X. Dolby Atmos FlexConnect prináša slobodu umiestniť reproduktory kdekoľvek v miestnosti pre inteligentne optimalizovaný zážitok z Dolby Atmos.

Optimalizované technológie so zvýšeným výkonom prinášajú revolúciu do mobilného života

V ďalšom exkluzívnom oznámení na veľtrhu IFA 2024 spoločnosť TCL predstavila najnovšie smartfóny radu NXTPAPER, rad TCL 50 NXTPAPER. Nový rad obsahuje NXTPAPER 3.0, najnovšiu edíciu ocenenej zobrazovacej technológie TCL optimalizovanej pre ľudský zrak. Tá je vylepšené úplne novým kľúčom NXTPAPER – prelomovou inováciou, ktorá používateľom umožňuje stlačením tlačidla prepínať medzi bežným displejom a displejom v štýle e-ink s nízkou spotrebou. Telefóny radu TCL 50 NXTPAPER sú tiež prvými zariadeniami NXTPAPER, ktoré obsahujú funkcie umelej inteligencie integrované v spolupráci so spoločnosťou Microsoft, aby používateľom priniesli pohodlie a efektivitu umelej inteligencie v celom rade scenárov.

Popri nových modeloch radu NXTPAPER spoločnosť TCL predviedla aj nedávno uvedený tablet TAB 11 Gen 2. Produkt sa môže pochváliť úžasným 11-palcovým displejom NXTVISION s tenkým rámom a poskytuje vylepšené zobrazenie s celodenným výkonom.

Bezproblémovo prepojené domáce spotrebiče posúvajú inteligentný život na ďalšiu úroveň

Pre budúcnosť bývania v domácnosti predstavila spoločnosť TCL rad prepojených domácich spotrebičov so sviežimi farbami, materiálmi a povrchovou úpravou (CMF), ktoré zvyšujú estetickú príťažlivosť, odolnosť a používateľský zážitok. Vďaka inovatívnym technológiám, zníženému prevádzkovému hluku, offline hlasovému ovládaniu a integrácii s hlavnými inteligentnými domácimi centrálami poskytuje klimatizácia TCL FreshIN 3.0 Fresh Air výnimočnú kvalitu a užívateľský zážitok spolu s hodnotením energetickej účinnosti A+++.

Ďalším prelomom v oblasti chladenia v kuchyni boli svojim debutom na podujatí chladničky TCL radu Free Built-in a kombinované chladničky Elite Kitchen Combi. Chladničky TCL radu Free Built-in sa perfektne zmestia do kuchýň, kde je potrebná len 1-centimetrová medzera na oboch stranách, zatiaľ čo Elite Kitchen Combi zjednodušuje život spotrebiteľom tým, že poskytuje všestranné a efektívne možnosti usporiadania.

Predstavený bol aj najnovší pár pračiek a sušičiek TCL, ktorý dokáže zabiť prakticky všetky baktérie prostredníctvom tepla a pary a obsahuje režim Fresh On, ktorý udrží vypratú bielizeň v pohybe v jemnom cykle až 10 hodín, aby sa predišlo pokrčeniu a zápachu.

Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti TCL a jej produktoch, navštívte:

Stánok TCL na veľtrhu IFA 2024 

Dátum: 6. – 10. septembra 2024

Miesto: Hala 21A, Messedamm Berlín, Nemecko

O spoločnosti TCL Electronics 

TCL Electronics (1070.HK) je popredná značka spotrebnej elektroniky a globálny líder v odvetví televízorov. Spoločnosť TCL pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete a špecializuje sa na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky vrátane televízorov, audia, domácich spotrebičov, mobilných zariadení, inteligentných okuliarov, komerčných displejov a ďalších. Navštívte webovú lokalitu TCL na adrese https://www.tcl.com

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2497482/TCL_IFA_2024_Global_Press_Conference.jpg


Go to Source