TCL odkrýva budúcnosť digitálneho umenia v domácnosti: na veľtrhu IFA 2024 predstavuje prvý televízor TCL NXTFRAME so zvukom od Bang & Olufsen

 Nanovo zadefinujte svoj životný priestor vďaka umeniu a technológii

BERLÍN, 6. septembra 2024 /PRNewswire/ — TCL nanovo definuje koncept domácej zábavy prostredníctvom uvedenia svojho vôbec prvého televízora TCL NXTFRAME na IFA 2024. Toto je viac než len televízia. Je to budúcnosť digitálneho umenia a zábavy v domácnosti. Po prvýkrát sa umenie, dizajn a špičková technológia spájajú v jedinom elegantnom balení. Televízor TCL NXTFRAME nie je len na sledovanie, vy s ním žijete. Jeho prítomnosť vám umožňuje vytvoriť si vlastnú atmosféru, ktorá hladko zapadne do vášho domova ako majstrovské dielo, ktoré odráža váš vkus, štýl a túžby.

Televízor môže byť bránou k neobmedzenej zábave a novému spôsobu kreativity.  To, čo odlišuje televízor TCL NXTFRAME od ostatných, je jeho schopnosť premeniť váš životný priestor na galériu, aj keď sa nepoužíva.

Pre náročných používateľov je televízor TCL NXTFRAME viac než len centrum zábavy. Je to všestranné umelecké dielo, ktoré sa bez problémov integruje a vylepšuje váš štýl zariadenia domácnosti.

Ľudia, ktorých miestnosti sú dotvorené umením zaveseným na stene, budú milovať, ako televízor TCL NXTFRAME spája pokročilú zobrazovaciu technológiu, umenie a neobmedzenú predstavivosť, ktoré sú dostupné v super tenkom balení „všetko v jednom”.

Televízor TCL NXTFRAME je najtenší vo svojom rade s hrúbkou iba 27,9 mm. Je vybavený vstavaným rámom, vďaka čomu nie je potrebný externý prepojovací box a dosahuje tak elegantný, nerušený dizajn.

Verzia Pro televízora TCL NXTFRAME má audio od Bang & Olufsen – prvý produkt partnerstva medzi TCL a Bang & Olufsen. Audio od Bang & Olufsen zaručuje, že zvuk soundbaru a subwoofera je vyladený a testovaný tak, aby spĺňal štandardy tejto svetovo uznávanej audio značky. Soundbar a subwoofer pre verziu Pro televízora TCL NXTFRAME vyladili tí istí inžinieri z radov odborníkov na zvuk, ktorí zdokonalili niektoré z najznámejších svetových reproduktorov.

„Toto partnerstvo otvára pre obe značky významné príležitosti. Spoluprácou prinášame zákazníkom spoločnosti TCL dobré skúsenosti, čím zvyšujeme celkový zážitok z produktu,” povedal Duncan McCue, viceprezident pre rozvoj podnikania a strategické partnerstvá. „Zároveň je to ďalší dôkaz nášho záväzku rozširovať naše podnikanie v oblasti licenčných partnerstiev.”

„Sme nadšení z potenciálu rastu tohto partnerstva , povedal Stefan Streit, marketingový riaditeľ spoločnosti TCL Europe, „Dúfame, že vďaka ďalšej integrácii odborných znalostí Bang & Olufsen budeme posúvať hranice domácej zábavy, potenciálne skúmať pokročilejšie zvukové systémy a inovatívne funkcie, ktoré našim používateľom prinesú lepší zážitok. V TCL sme sa zaviazali vyvíjať sa a poskytovať našim spotrebiteľom to najlepšie z technológie a dizajnu.”

Televízor z radu TCL NXTFRAME bude k dispozícii na vybraných európskych trhoch koncom roka 2024 vo viacerých veľkostiach až do 75 palcov.

Pozdvihnite svoj priestor vďaka živému umeniu 

Predstavte si, že vojdete do svojej obývačky a okamžite pocítite pokoj a inšpiráciu, ako keby ste vstúpili do personalizovanej galérie.

Televízor TCL NXTFRAME je viac než len obrazovka – je to spôsob kreativity. S prispôsobiteľnými magnetickými rámami v prevedení Dawn Birch, Twilight Elm a Vernal Mint môžete bez námahy zladiť váš televízor s estetikou vašej miestnosti a pridať jej krásu aj funkčnosť. Priložené magnetické snímacie rámy uľahčujú meniť štýly a zaisťujú, že váš životný priestor bude vždy odrážať váš osobný vkus.

Televízor TCL NXTFRAME využíva matnú antireflexnú obrazovku TCL s viacerými softvérovými matnými textúrami, z ktorých si môžete vybrať a prispôsobiť tak, aby vyzeral presne podľa vášho želania.

Výber umenia nebol nikdy jednoduchší. Televízor TCL NXTFRAME prichádza s bezplatne spravovanou knižnicou umenia a online máte prístup k ešte širšej palete zbierok. Svoju osobnú umeleckú zbierku môžete zobraziť aj bezdrôtovo alebo cez USB. Vďaka spolupráci s Národnou galériou v Londýne bez námahy premení umelecká knižnica obývačky na osobné štúdiá s meniacimi sa umeleckými dielami vrátane malieb, fotografií, kresieb a pouličného umenia.

Pohlcujúci zvuk, vylepšený dizajnom

Verzia Pro televízora TCL NXTFRAME sa vyznačuje integrovaným systémom, ktorý sa dodáva s príslušným bezdrôtovým soundbarom 3.1.2 a bezdrôtovým subwooferom, na ktorom spolupracovali akustické tímy TCL a Bang & Olufsen, aby vytvorili pohlcujúci audiovizuálny zážitok.

Tím Bang & Olufsen počas vývoja produktu úzko spolupracoval s tímami akustického dizajnu TCL, aby zabezpečili, že každý jeden tón bude čo najčistejší a najrýdzejší, presne tak, ako to mal v úmysle umelec. Či už ide o filmy, hry alebo hudbu, spotrebitelia budú môcť maximalizovať svoj pohlcujúci zážitok, nikdy im neujde ani slovo z dialógu, rytmus akcie alebo detail z relaxačnej zvukovej kulisy. 

Na dosiahnutie tohto nádherného zvuku bol finálny zvukový zážitok testovaný, vyladený a schválený tými istými odborníkmi na akustiku, ktorí sú známi tvorbou svetoznámych produktov Bang & Olufsen. Tento audio systém tiež obsahuje vylepšený režim dialógu a technológiu BeoSonic, ktorá používateľom umožňuje prispôsobiť si svoje zvukové profily tak, aby vyhovovali akémukoľvek typu obsahu.

Toto partnerstvo predstavuje prvý krok v dlhodobej spolupráci na transformáciu zvukových zážitkov v rámci portfólia TCL.

Flexibilné nastavenie, perfektne umiestnené

Televízor TCL NXTFRAME sa montuje ako bežný televízor, len si nemusíte vyberať držiak.  Súčasťou balenia je držiak na montáž na stenu, ktorý pomáha umiestniť televízor na stenu presne ako obraz.

Všestrannosť je tiež kľúčovým aspektom. K dispozícii je pohyblivý stojan od TCL na podlahu, výhradne na použitie s radom televízorov TCL NXTFRAME. Elegantný dizajn v štýle maliarskeho stojanu zahŕňa odnímateľné kolieska pre jednoduché umiestnenie kdekoľvek vo vašej domácnosti. Voliteľný stojan obsahuje aj praktickú priehradku na uloženie, usporiadanie káblov a zadný dekoratívny kryt pre očarujúci vzhľad spredu alebo zozadu.

Elegantný dizajn sa snúbi s vynikajúcim výkonom

Keď potrebujete skvelý televízor na vrchole krásneho umeleckého diela, nemusíte robiť kompromisy.

Televízor TCL NXTFRAME je starostlivo navrhnutý tak, aby ponúkal optimálnu rovnováhu medzi estetikou a výkonom. Spĺňa potreby a vysoké štandardy hráčov, športových nadšencov a milovníkov akčných filmov s variabilnou obnovovacou frekvenciou panela 120 Hz/144 Hz a technológiou MEMC kombinovaním viacerých technológií na vylepšenie pohybu pre najlepšiu čistotu vo svojej triede.

Okrem toho 240 Hz herný akcelerátor s automatickým herným režimom a AMD FreeSync Premium poskytujú citlivejšie hranie a ultrarýchla 240 Hz variabilná obnovovacia frekvencia hrania je navrhnutá tak, aby udržala hráčov na vrchole akéhokoľvek rebríčka.

Keď sa skĺbi ohromujúca obrazovka TLC s pôsobivým zvukom a pridá sa Dolby Atmos, DTS a DTS Virtual spolu s vylepšeným režimom dialógu, dostaneme kompletný audio balík, ktorý je pohlcujúci a jasný.

„Verzia PRO” televízora TCL NXTFRAME obsahuje bezdrôtový soundbar 3.1.2 a subwoofer s maximálnym zvukovým výkonom 230 W.

Televízor TCL NXTFRAME A300W (bez bezdrôtového soundbaru a bez bezdrôtového subwoofera) je kompatibilný s Dolby Atmos 2.0 a DTS.

Televízor TCL NXTFRAME stelesňuje neochvejný záväzok TCL k inováciám. Recyklované diaľkové ovládanie na báze čaju odráža jeho dokonalosť v oblasti životného prostredia, využíva trvalo udržateľné materiály na zníženie odpadu a minimalizáciu environmentálnej stopy bez kompromisov, pokiaľ ide o štýl alebo funkčnosť. Tento model, ktorý poskytuje štýlové a funkčné riešenie pre moderné obytné priestory, nie je len televízorom, ale aj neoddeliteľnou súčasťou zariadenia domácnosti a ponúka kombináciu pokročilých technológií a estetického vzhľadu.

Objavte ďalšie produkty na stránke  https://www.tcl.com/eu/en

O spoločnosti TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a popredný hráč v globálnom odvetví televízorov. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audio a inteligentných domácich spotrebičov. Navštívte webovú lokalitu TCL na adrese https://www.tcl.com.

O spoločnosti Bang & Olufsen

Bang & Olufsen je luxusná audio značka, ktorú založili v roku 1925 v Struer v Dánsku Peter Bang a Svend Olufsen. Ich oddanosť a vízia zostávajú základom spoločnosti. Spoločnosť Bang & Olufsen už takmer storočie posúva hranice audio technológií a spoločnosť je aj naďalej na čele akustických inovácií.

Dnes sa každý produkt Bang & Olufsen stále vyznačuje jedinečnou kombináciou nádherného zvuku, nadčasového dizajnu a bezkonkurenčného remeselného spracovania. Inovatívne a progresívne produkty spoločnosti sa predávajú po celom svete v predajniach Bang & Olufsen, na bang-olufsen.com a u vybraných predajcov. Spoločnosť zamestnáva približne 1 100 osôb a pôsobí na viac ako 70 trhoch. Akcie Bang & Olufsen sú kótované na NASDAQ Copenhagen A/S.


Go to Source