Veľkoplošné displeje Hisense pozdvihli na IFA 2024 hranie na novú úroveň

QINGDAO, Čína, 8. septembra 2024 /PRNewswire/ – Spoločnosť Hisense, globálny líder v oblasti domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, zvýšila latku na IFA 2024, najväčšom veľtrhu spotrebnej elektroniky v Európe. V rámci témy „Budúcnosť technológií podľa scenárov” spoločnosť Hisense predstavila svoje inovatívne veľkoplošné displeje a partnerstvá s Black Myth: Wukong s certifikáciou Xbox, ktoré vylepšujú hranie.

Hra Black Myth: Wukong uchváti hráčov v pohlcujúcej zážitkovej zóne Hisense

Continue Reading

Uznávaná hra Black Myth: Wukong uchváti hráčov svojou hlboko zakorenenou čínskou mytológiou. Hisense ako oficiálny globálny partner priniesol herným nadšencom na IFA veľkolepé dobrodružstvo s vyhradenou zážitkovou zónou, ktorá návštevníkov vtiahne do sveta „Cesty na západ”.

100-palcové televízory Hisense oživujú svet Black Myth: Wukong žiarivými farbami a ohromujúcou akciou v rozlíšení 4K, s televízormi Hisense U7 a E7 PRO oficiálne odporúčanými pre hru, ktoré ponúkajú pohlcujúcu hru vďaka funkciám ako je 144Hz Game Mode PRO a Quantum Dot Color.

S exkluzívnym obrazovým režimom Black Myth: Wukong navrhnutým špeciálne pre hru prinášajú televízory Hisense U7 a E7 PRO výnimočnú kvalitu obrazu s vylepšeným HDR, presnou kalibráciou farieb a vylepšenými tmavými detailmi. Hlboké basy a pohlcujúca technológia Dolby Audio, integrovaná do vstavaného subwoofera, potešia ohromujúcim audiovizuálnym zážitkom.

Zážitok z hry na veľkej obrazovke s prémiovým laserovým projektorom Hisense „Designed for Xbox”.

Televízory Hisense s veľkou obrazovkou ponúkli divákom na IFA 2024 jedinečný herný zážitok. Hisense sa začiatkom tohto roka spojila so spoločnosťou Xbox, aby pozdvihla zážitok z domácej hry a zábavy pomocou špičkovej technológie laserového displeja.

Hisense Laser Cinema PX3-PRO, prvý projektor s ultra krátkou projekčnou vzdialenosťou „Designed for Xbox”, nastavuje nové štandardy pre pohlcujúce hranie. Prispôsobiteľný 4K displej s 80- až 150-palcovou super veľkou projekčnou plochou, certifikovaný pre Dolby Vision a IMAX Enhanced, prináša úchvatný obraz. Vysoká obnovovacia frekvencia až HSR240 zaisťuje plynulú hru, ideálnu pre akčné tituly s rýchlym tempom. Pokročilé funkcie, vrátane technológie MEMC a režimu Auto-Low Latency Mode, poskytujú plynulý výkon bez oneskorenia pri zvyšovaní herných relácií.

Spoločnosť Hisense tiež predstavila svoj 4K laserový inteligentný mini projektor C2 Ultra, ktorý bol nedávno certifikovaný pre Xbox po júlovej certifikácii „Designed for Xbox” pre projektor Hisense Laser Cinema PX3-PRO.

Návštevníci sa ponorili do sveta dobrodružstva, pričom C2 Ultra poskytuje všestranný zážitok z projekcie s uhlopriečkou od 65 palcov do 300 palcov, s vysokým jasom a kontrastným pomerom zaisťujúcim ohromujúci obraz aj v dobre osvetlenom prostredí.

C2 Ultra je vybavený automatickým režimom nízkej latencie a technológiou MEMC pre plynulú hru s obnovovacou frekvenciou až 240 snímok, ktorá poskytuje ostro čistý obraz. Pokročilé čisto trojfarebné laserové mini projektory Hisense prinášajú kvalitu obrazu vyššej úrovne. 110 % ultravysoký farebný gamut BT.2020 a certifikácie IMAX Enhanced a Dolby Vision poskytujú filmový zážitok s úžasným jasom a hlbokou čiernou farbou. Projekcia do 300-palcov podporuje hru na rozdelenej obrazovke, čo je ideálne pre viacerých hráčov.

Vylepšite si domácu zábavu s televíznymi inováciami Hisense

Hisense tiež rozširuje svoju ponuku, aby uspokojila rôznorodé potreby rodín v oblasti zábavy a na veľtrhu IFA 2024 predstavuje série televízorov ULED X a Canvas.

110-palcový Hisense ULED X Mini LED UX je majstrovským kinematografickým dielom, ktoré prekračuje hranice tradičnej televízie. Revolučná technológia Mini-LED X s viac ako 40 000 zónami lokálneho stmievania a špičkovým jasom až 10 000 nitov poskytuje vysokú úroveň kontrastu a jedinečné profesionálne zobrazenie. Patentovaný Hi-View Engine X od Hisense, výkonná čipová sada s podporou AI, prináša v každej scéne bezkonkurenčné spracovanie v reálnom čase. Dynamic X-Display poskytuje krištáľovo čistú kvalitu obrazu v akomkoľvek uhle a za akýchkoľvek svetelných podmienok, vo dne aj v noci.

Technológia Quantum Dot Color vytvára vizuálnu show, ktorá divákov vtiahne do sveta farieb a jasnosti, zatiaľ čo zvukový systém CineStage X Surround so 4.2.2 kanálmi poskytuje viacrozmerné zvukové prostredie, ktoré publikum obklopí a vytvorí skutočne pohlcujúci zážitok.

65-palcový televízor Hisense Canvas TV S7 je podmanivou kombináciou umenia a technológie. V režime Art Mode sa televízor premení na osobnú umeleckú galériu so stovkami bezplatných umeleckých diel s antireflexným Hi-Matte displejom a elegantným držiakom na stenu, ktorý vytvára dojem textúrovanej obrazovky podobnej plátnu. Zákazníci si môžu vybrať z farebných rámov StyleSwap Frames a prispôsobiť si model podľa svojich predstáv.

Záväzok spoločnosti Hisense k technológiám podľa scenárov dôsledne stavia do centra záujmu potreby používateľov a ponúka inteligentnejšie televízne produkty na domácu zábavu zamerané na používateľa.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2498498/1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2498499/2.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2498500/3.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2498501/4.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2498502/5.jpg

Go to Source