TCL na veľtrhu IFA 2024 predstavuje rozsiahle produktové portfólio a inovatívne technológie pre inteligentnejší a zdravší životný štýl

BERLÍN, 9. septembra 2024 /PRNewswire/ — TCL Electronics, popredná spoločnosť zaoberajúca sa spotrebnou elektronikou a výrobca dvoch najlepších značiek televízorov na svete, predstavila na veľtrhu IFA 2024 v Berlíne svoj najnovší rad inovatívnych technológií, pričom uviedla jeden zo svojich najrozsiahlejších produktových radov. Keď si veľtrh IFA pripomínal svoje 100. výročie, spoločnosť TCL tiež výrazne zapôsobila svojou historicky najväčšou výstavnou plochou s rozlohou impozantných takmer 3 000 metrov štvorcových, čím stanovila pre značku nový historický štandard.

Continue Reading


TCL Presents Extensive Product Portfolio and Innovative Technologies for a Smarter and Healthier Lifestyle at IFA 2024

Vylepšenie domácej zábavy s pokročilou audio-vizuálnou dokonalosťou

Ako líder a priekopník v oblasti veľkoplošných obrazoviek a technológie Mini LED, spoločnosť TCL nanovo definuje nové štandardy v kvalite obrazu pomocou najnovších televízorov a zároveň pozdvihuje audiovizuálny zážitok na veľkých obrazovkách.

Najnovší produkt spoločnosti TCL, televízor X11H Premium QD-Mini LED, predstavuje technológiu TLC na regulácie halo efektu v rámci celej domény, ktorá znamená ďalší míľnik v tomto odvetví. Ďalším kľúčovým vystaveným produktom je TCL X955 Max, najväčší 115-palcový televízor QD-Mini LED na svete, ktorý posúva domácu zábavu do nových výšin tým, že v tomto odvetví poskytuje jedinečný zážitok zo sledovania.

Spoločnosť TCL tiež predstavila svoj úplne nový rad televízorov NXTFRAME, ktorý nanovo definuje budúcnosť digitálneho umenia a zábavy v domácnosti. Verzia Pro televízora TCL NXTFRAME prichádza s technológiou zvuku vyvinutou v spolupráci s Bang & Olufsen, luxusnou audio značkou, ktorá dodáva svoje zvukové riešenia na mieru spotrebiteľom po celom svete.

Inovácie boli súčasťou širšej ponuky displejov spoločnosti TCL ohlásenej na globálnej tlačovej konferencii na veľtrhu IFA 2024, ktorá zahŕňala aj najnovšie monitory radu R8 a jej vlajkovú loď, soundbar Q85H a Q75H. S patentovanou technológiou RAY•DANZ a technológiou TCL Tutti Choral umožňujú soundbary lepšie zážitky z domáceho kina. 

Posilnenie konektivity s novými riešeniami pre mobilné, automobilové a inteligentné displeje

Najnovšie ohlásené smartfóny TCL 50 PRO NXTPAPER 5G a TCL 50 NXTPAPER 5G využívajú technológiu displeja NXTPAPER 3.0 pre starostlivosť o oči. Tieto zariadenia prinášajú inovatívny kľúč NXTPAPER, ktorý umožňuje bezproblémový prechod do režimu Max Ink, ktorý podporuje hlbšie zapojenie a zaostrenie a zároveň znižuje únavu očí. Spoločnosť TCL navyše zlepšila možnosti tohto nového radu NXTPAPER začlenením špičkovej technológie umelej inteligencie prostredníctvom strategického partnerstva so spoločnosťou Microsoft. Novo uvedený tablet TCL TAB 11 Gen 2 ponúka vylepšené zobrazenie, viacúrovňové spracovanie úloh a dostatok úložného priestoru.

Spoločnosť TLC okrem toho so svojím najnovším úspechom v oblasti rozšírenej reality, okuliarmi RayNeo Air 2S XR, nastavila nový štandard v používateľskom zážitku spojením prémiového vizuálneho zážitku s inovatívnym symetrickým audio systémom.

V automobilovom sektore TCL integrovala inteligenciu, personalizáciu a bezpečnosť a na veľtrhu IFA predstavila svoje najnovšie riešenia. Riešenia TLC pre integráciu inteligentného kokpitu (Intelligent Cockpit Integration Solution) a optimalizáciu displeja kokpitu (Cockpit Display Optimization Solution) ponúkajú nielen nákladovo efektívne kreatívne riešenia, ale tiež zvyšujú výkon a poskytujú používateľom špičkový zážitok z jazdy v kokpite ako v kine.

Spoločnosť TCL tiež predstavila svoj plochý displej radu M, ktorý získal dvojitú certifikáciu TÜV Rheinland za nízku hladinu modrého svetla a výkon bez blikania, čím podporuje zdravie očí aj pri dlhodobom používaní. Okrem toho spoločnosť TCL predstavila špecializovaný inteligentný hotelový systém navrhnutý tak, aby vyhovoval špecifickým potrebám skupín hotelov a ponúkal vysoko integrované a prispôsobiteľné funkcie upravené na mieru pre B2B hotelových klientov.

Zmena definície inteligentného života s domácimi spotrebičmi navrhnutými pre zdravší životný štýl

Spoločnosť TCL uviedla rad inovatívnych domácich spotrebičov, ktoré kombinujú technológiu s dizajnom zameraným na používateľa, čím stanovuje nové štandardy v oblasti energetickej účinnosti, zdravia a optimalizácie priestoru pre inteligentné bývanie.

TCL predstavila klimatizáciu pre čistý vzduch, FreshIN 3.0 s ekosystémovým pripojením, ktorá obsahuje filtre QuadruPuri zamerané na zdravie, algoritmus umelej inteligencie na úsporu energie a hlasové ovládanie. Klimatizácia TCL BreezeIN 2.0 je lídrom v tomto odvetví vďaka svojmu mimoriadne energeticky účinnému modelu veľkých dát s podporou umelej inteligencie. Voľne zabudovateľná chladnička ponúka hladký dizajn, ktorý dokonale zapadne do kuchynského priestoru, a systém T-Fresh navrhnutý tak, aby poskytoval vysokú úroveň sterilizácie. Dvojica tvorená pračkou a sušičkou P68 so stohovateľným dizajnom je ideálna pre kompaktné priestory a zahŕňa pokročilú technológiu proti pokrčeniu.

Spoločnosť TCL rozširuje svoj ekosystém inteligentných domácností zavedením širšieho sortimentu domácich spotrebičov na zlepšenie konektivity. Pokiaľ ide o budúcnosť, spoločnosť TCL tiež plánuje uviesť na severoamerický trh inteligentný zámok s videom a fotoaparát s podporou umelej inteligencie, čím ďalej posilní svoju prítomnosť v kategórii inteligentných domácností.

V rámci stálych iniciatív ESG a strategických partnerstiev inšpiruje k veľkoleposti

Spoločnosť TCL predviedla inovatívne energetické riešenie pre inteligentné domácnosti (Smart Home Energy Solution), ktoré integruje solárne panely, systémy uskladňovania energie, tepelné čerpadlá, nabíjačky elektrických vozidiel a domáce spotrebiče do jednotnej platformy. Pomocou aplikácie TCL Home môžu používatelia sledovať a ovládať celý energetický ekosystém, maximalizovať využitie zelenej energie a znižovať náklady – vďaka čomu sú domy inteligentnejšie a život zelenší.

Veľtrh IFA 2024 je tiež prvou komplexnou prehliadkou príbehu ONE TCL ESG, ktorý ilustruje neochvejný záväzok spoločnosti TCL k udržateľnej budúcnosti v rámci vertikálneho integrovaného dodávateľského reťazca.

S napredovaním kampane #TCLGreen posilňuje spoločnosť TCL svoje odhodlanie chrániť planétu a vytvárať zelenší svet pre všetkých.

TCL je vždy odhodlaná zdôrazňovať synergiu medzi športovým duchom a technologickými inováciami tým, že sa spája s partnermi vrátane športu a elektronického športu. Výstava predstavovala spojenie športových partnerstiev a vytvorila interaktívne zóny, ktoré uchvacujú mladšie publikum. Vystúpenie španielskej futbalovej legendy Davida Villu Sáncheza vyvolalo na podujatí vzrušenie a podčiarklo odhodlanie TCL podporovať šport a jeho globálny vplyv.

Chris Lefteri, globálny líder v oblasti CMF (farba, materiál, konečná úprava), sa podelil o svoje hlboké poznatky na tému, ako špičkový materiálový dizajn poháňa technologický pokrok, a účastníkom ponúkol príležitosť zapojiť sa do toho, ako CMF pozdvihne pripravované produkty TCL.

Spoločnosť TCL pokračuje v prehlbovaní svojej globálnej lokalizačnej stratégie a upevňuje svoje technologické vedúce postavenie. V prvej polovici roku 2024 dodala TCL celosvetovo 12,52 milióna televízorov, čím si zabezpečila po sebe 2. pozíciu najlepšej značky televízorov na svete. V Európe vzrástli dodávky televízorov TCL o 40,1 %, pričom trhový podiel sa umiestnil na prvých dvoch miestach vo Francúzsku, Švédsku a Poľsku a na treťom mieste v Českej republike a Španielsku, čo poukazuje na silný výkon značky na celom svete.  

O spoločnosti TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) je poprednou značkou spotrebnej elektroniky a lídrom v globálnom odvetví televízorov. TCL v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky, domácich spotrebičov, mobilných zariadení, inteligentných okuliarov, komerčných displejov a ďalších. Navštívte webovú lokalitu TCL na adrese https://www.tcl.com.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2498881/WechatIMG851.jpg

Go to Source