Laserové kino série Hisense PX3 získalo certifikát TÜV Rheinland Low Blue Light

QINGDAO, Čína, 9. septembra 2024 /PRNewswire/ – Spoločnosť Hisense, globálna značka spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov, dnes oznámila, že jej laserové kino série PX3 získalo certifikát Low Blue Light (hardvérové riešenie) od TÜV Rheinland, popredného poskytovateľa technických služieb po celom svete.

Certifikát bol odovzdaný na slávnostnej ceremónii za účasti Dr. Liu Xianrong, hlavného vedca a generálneho riaditeľa Hisense Laser Display Co. Ltd., a pána Zsolta Pesze, manažéra pre európske krajiny, TÜV Rheinland, v stánku Hisense počas veľtrhu IFA 2024.

Continue Reading

PX3 Series Laser Cinema has been awarded Low Blue Light (Hardware Solution) certification by TÜV Rheinland
PX3 Series Laser Cinema has been awarded Low Blue Light (Hardware Solution) certification by TÜV Rheinland

Cena je uznaním za vylepšený zážitok Hisense zo sledovania na veľkej obrazovke, pričom nízka miera modrého svetla zaisťuje vynikajúcu ochranu očí, čo je dôležité najmä pri dlhom čase sledovania obrazovky v dnešnej dobe.

Certifikačný test TÜV Rheinland zahŕňa spektrálnu analýzu a farebný gamut. Spektrum modrého svetla laserových produktov Hisense je pozoruhodne úzke, koncentrované v rozsahu 459-471 nm, vďaka čomu produkt nevyžaruje potenciálne škodlivé modré svetlo zo zdroja, takže je obzvlášť vhodný pre domácnosti s deťmi. Okrem toho ocenené laserové technológie Hisense udržujú vysoký farebný rozsah až 110 % BT.2020.

Kľúčom k laserovej zobrazovacej technológii spoločnosti Hisense je exkluzívny patentovaný digitálny laserový motor LPU, ktorý plynulo integruje objektív s veľmi krátkou projekčnou vzdialenosťou, čipovú súpravu DLP a výpočtovú technológiu AI, vďaka čomu je každý obraz majstrovským dielom svetla a farieb.

V rámci neustáleho úsilia o excelentnosť vo vývoji produktov sa Hisense snaží prinášať produkty najvyššej kvality a zároveň vytvárať lepšie životné prostredie pre rodiny.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozrástla, pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2499598/PX3_Series_Laser_Cinema_awarded_Low_Blue_Light__Hardware_Solution.jpg 


Go to Source