Beny získava od EUPD Research ocenenie Top Brand PV 2024 za invertory

WENZHOU, Čína, 14. septembra 2024 /PRNewswire/ – Spoločnosť Beny ako globálny líder v oblasti riešení s využitím novej energie oznámila, že získala za svoje invertory prestížne ocenenie EUPD Research Top Brand PV 2024. Toto uznanie nielen zdôrazňuje mimoriadne úspechy spoločnosti Beny, ale zároveň odráža aj vysokú úroveň dôvery, ktorú do spoločnosti vkladajú partneri po celom svete.

Ocenenie EUPD Research Top Brand PV je jedným z najuznávanejších ocenení v odvetví fotovoltiky, ktorého cieľom je vyjadriť uznanie spoločnostiam, ktoré vynikajú povedomím o značke, podielom na trhu a spokojnosťou zákazníkov. Vďaka vedeniu prísneho výskumu a hodnotiacich analýz prináša táto certifikácia značky v odvetví významnú autoritu a dôveryhodnosť. Získanie tohto ocenenia znamená vedúcu pozíciu spoločnosti na trhu a významný vplyv značky.

Beny ako líder v globálnom sektore novej energetiky dôsledne riadi inovácie vo vývoji produktov a postupne nazbieral rozsiahle skúsenosti s integrovanými riešeniami. Jeho mikroinvertory vynikajú špičkovým vysokým výkonom, schopnosťou manipulácie s prúdom a kompatibilitou s fotovoltickými modulmi, vďaka čomu sú preferovanou voľbou pre balkónové a strešné fotovoltické inštalácie.

V súčasnosti spoločnosť Beny zaviedla komplexnú obchodnú štruktúru integrujúcu „FV + skladovanie energie + nabíjanie EV”, ktoré ponúka globálnym zákazníkom komplexné riešenie od výroby energie až po jej skladovanie a využitie. Vďaka tomuto strategickému usporiadaniu orientovanému na budúcnosť a hlbokému pochopeniu potrieb zákazníkov si Beny získava široké uznanie na trhu, čo vyvrcholilo práve získaním ocenenia Top Brand PV 2024.

Generálny riaditeľ Beny, Jundan Wang, v komentári k oceneniu vyhlásil: „Udelenie tejto ceny nie je len uznaním našich úspechov, ale aj povzbudením pre náš budúci rozvoj. Beny bude k tomuto oceneniu pristupovať ako k novému východiskovému bodu, pretože chceme neustále inovovať a usilovať sa o excelentnosť, aby sme viedli priemysel k novým výšinám.”

V budúcnosti bude spoločnosť Beny naďalej využívať svoje technologické prednosti a inovatívne schopnosti, aby zákazníkom poskytovala špičkové produkty a služby. Spoločnosť plánuje ďalej zvyšovať svoje investície do výskumu a vývoja, rozširovať propagáciu a aplikáciu svojich riešení „PV + skladovanie energie + nabíjanie EV” a podporovať globálny prechod na zelenú energiu.

Viac informácií nájdete na stránke www.beny.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2504898/BENY.jpg

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

icon3

440k+
Newsrooms &
Influencers

icon1

9k+
Digital Media
Outlets

icon2

270k+
Journalists
Opted In

Go to Source