Sunwoda Inside na veľtrhu RE+ 2024: Predstavenie komplexných riešení skladovania energie v rámci celého priemyselného reťazca

ANAHEIM, Kalifornia, 16. september 2024 /PRNewswire/ — Na veľtrhu RE+ 2024 zanechala spoločnosť Sunwoda výrazný dojem v rámci témy „Sunwoda Inside”. Podčiarkla tak svoje vedúce postavenie v poskytovaní komplexných riešení na skladovanie energie. S 27-ročnými skúsenosťami v technológii batérií vyvinula spoločnosť Sunwoda komplexný ekosystém, ktorý zahŕňa batériové články, batériové jednotky, systémy správy batérií (BMS), systémy správy energie (EMS) a plne integrované riešenia skladovania energie.

Vystavené články na skladovanie energie 

Vďaka svojim dlhoročným odborným znalostiam dokáže Sunwoda poskytovať integrované riešenia skladovania energie, ktoré určujú štandardy v odvetví. Na veľtrhu RE+ 2024 predstavila spoločnosť Sunwoda svoje najmodernejšie články s ultraveľkou kapacitou 314 Ah a 600 Ah+. 314 Ah články, široko používané v batériovom systéme skladovania energie NoahX 5MWh Battery Energy Storage System (BESS), sa môžu pochváliť viacerými certifikáciami a vyššou hustotou energie, čo zvyšuje ich spoľahlivosť v rôznych aplikáciách.

Nové články s kapacitou 600 Ah+, navrhnuté pre 20-stopové kontajnerové skladovacie systémy energie nad 6,5 MWh, predstavujú v skladovaní energie technologický skok. Tieto články poskytujú presnú reguláciu napätia a kompatibilitu s vysokonapäťovými systémami 2000 V s očakávaným dodaním v roku 2025.

Komplexné riešenia pre rôzne energetické potreby

Spoločnosť Sunwoda predviedla na podujatí celé spektrum riešení skladovania energie. Systém NoahX s kapacitou 5 MWh s kvapalinovým chladením s viac ako 12 000 cyklami a konštrukčnou životnosťou presahujúcou 20 rokov hrá zásadnú úlohu pri globálnej energetickej transformácii. Tento systém, ktorý bol úspešne nasadený v najväčšom nezávislom projekte úložiska v rámci siete v provincii Zhejiang v júni, si získal uplatnenie aj na medzinárodných trhoch vrátane Európy a Austrálie.

V sektore obchodných a priemyselných budov (C&I) Sunwoda predstavila kvapalinou chladený vonkajší skriňový systém NoahX s kapacitou 417 kWh. Toto riešenie s vysoko bezpečnými článkami s kapacitou 314 Ah s dlhým cyklom integruje pokročilé technológie BMS a EMS od spoločnosti Sunwoda na zabezpečenie prevádzkovej stability, optimálnej energetickej účinnosti a nákladovej efektívnosti.

Pokiaľ ide o obytný segment, Sunwoda pokračuje v rozširovaní svojej globálnej pôsobnosti s aktívnymi projektmi v Nemecku, Taliansku, Spojenom kráľovstve, Francúzsku a Španielsku. Jej flexibilné a škálovateľné produkty v rozsahu od 5 kWh do 180 kWh sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám zákazníkov a podporovali prechod na zelenú energiu v domácnostiach aj podnikoch.

O spoločnosti Sunwoda Energy 

Ako dcérska spoločnosť skupiny Sunwoda Group sa spoločnosť Sunwoda Energy špecializuje na komplexné riešenia skladovania energie vrátane sieťovej energie, obytných/komerčných a priemyselných/energetických ESS a inteligentných energetických riešení. Sunwoda ponúka integrované riešenia Source-Grid-Load-Storage-Cloud s komplexnými službami pokrývajúcimi predaj, investície, výstavbu a prevádzkové riadenie počas celého životného cyklu produktu.

KONTAKT: Zeng Edward, [email protected] 

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+Newsrooms &Influencers

9k+Digital MediaOutlets

270k+JournalistsOpted In

Go to Source