XCMG dodáva zákazníkovi v Oceánii vyklápač XDE260 určený pre otvorené bane

MELBOURNE, Austrália, 24. septembra 2024 /PRNewswire/ — Spoločnosť XCMG Machinery („XCMG”, SHE:000425) dodala sériu dvojmostových pevných sklápačov XDE260, veľkokapacitné zariadenie určené na prevádzku povrchových baní, zákazníkom v Oceánii. Ide o nový míľnik, keďže ťažobné zariadenia XCMG si získavajú uznanie na špičkovom medzinárodnom ťažobnom trhu a vypĺňajú prázdne miesto na mape vývoja trhu skupiny v globálnom sektore banských strojov.

Continue Reading


XCMG Delivers XDE260 Dump Truck Designed for Open Pit Mines to Customer in Oceania.

„Spoločnosť XCMG Mining Construction sa zaviazala k poslaniu a vízii ‚Leading Technology to Empower Solid Future’ (Špičková technológia na podporu stabilnej budúcnosti). Postupuje pritom podľa plánu transformácie, ktorý kladie dôraz na špičkový, inteligentný, ekologický, na služby orientovaný a medzinárodný rozvoj, s využitím príležitostí inteligentnej a digitálnej transformácie, ako aj sieťových možností na podporu vysokokvalitného rozvoja skupiny a spolupráce s globálnymi partnermi, so zámerom vybudovať z XCMG Mining Construction značku svetovej triedy,” povedal Geng Jiawen, generálny riaditeľ XCMG Mining Construction.

Na slávnostnom dodaní produktu zákazník poznamenal, že hlavnými dôvodmi, ktoré ich podnietili k spolupráci so spoločnosťou XCMG, sú silné inžinierske schopnosti ťažobného zariadenia XCMG, špičková technická sila a komplexné popredajné služby.

Oceánia, špičkový trh globálnych banských zariadení, má prísne požiadavky na technológiu a kvalitu týchto produktov a zaviedla prísne normy na bezpečnosť, pohodlie a spoľahlivosť zariadení. Trh ovládli európske a americké značky.

V porovnaní s ľahkými banskými vozíkmi majú ťažkotonážne a vysokovýkonné produkty vysoký technický prah a XCMG je jedným z mála čínskych spoločností, ktoré vyvíjajú a vyrábajú pokročilé banské zariadenia s využitím vlastnej globálnej platformy výskumu a vývoja. Skupina vytvorila jedinečné a špičkové normy na poskytovanie štandardizovaných a digitalizovaných produktov s vysokou kvalitou a zároveň zaručuje prémiové služby.

Pevný sklápač XDE260 značky XCMG je klasický model, ktorý sa pre svoju super robustnú prepravnú kapacitu a ultra vysokú efektivitu prezýva „banský titán” a s dôverou zákazníkov z celého sveta sa vyváža do Európy, Južnej Ameriky a na ďalšie medzinárodné trhy po celom svete. Je vybavený silným motorom, ktorý poskytuje vysoký výkon a prispôsobuje sa rôznym zložitým pracovným podmienkam. Pomocou pokročilej technológie striedavého frekvenčného pohonu poskytuje špičkový výkon v porovnaní s produktmi rovnakej hmotnostnej kategórie.

Vďaka modulárnemu dizajnu sa model XDE260 tiež ľahko rozoberá, montuje, prepravuje a udržiava. Dokáže splniť špecifické potreby zákazníkov a flexibilne sa zladiť s veľkými banskými rýpadlami s hmotnosťou nad 400 ton.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2512532/XCMG_Delivers_XDE260_Dump_Truck_Designed_Open_Pit_Mines_Customer.jpg

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+Newsrooms &Influencers

9k+Digital MediaOutlets

270k+JournalistsOpted In

Go to Source