Jedny hodinky, nekonečné variácie: HUAWEI WATCH GT 5 Series, náramkové hodinky s prispôsobiteľnými ciferníkmi pre každý okamih

MADRID, 26. septembra 2024 /PRNewswire/ — Spoločnosť Huawei predstavila HUAWEI WATCH GT 5 Series na prezentácii inovatívnych produktov HUAWEI 19. septembra v Barcelone. Stelesňuje ducha vysokého výkonu a štýlového dizajnu Gran Turismo a dosahuje dokonalú rovnováhu medzi moderným dizajnom a inovatívnou technológiou.

Najnovší systém HUAWEI TruSense, dostupný v edícii Pro a Standard, poskytuje presné, rýchle a komplexné sledovanie zdravia a kondície. Vďaka pôsobivej výdrži batérie prináša sledovanie športových aktivít na profesionálnej úrovni. Golfisti majú prístup k viac ako 15 000 globálnym 3D mapám golfových ihrísk, zatiaľ čo potápači si užívajú certifikovaný režim Free Diving do hĺbky 40 metrov.

Prispôsobte si čas pomocou inovatívnych ciferníkov pre každý životný štýl[1]

HUAWEI WATCH GT 5 predstavuje 11 nových ciferníkov, zatiaľ čo Pro ich ponúka 13, s prispôsobiteľnými miniaplikáciami na úpravu podľa rôznych životných štýlov, v rámci 3 rôznych konceptov, klasických náramkových hodiniek, kreatívnej interaktivity a špičkových funkcií. Vizuálne estetický ciferník Blooming Brilliant prináša animovaný kvet, ktorý kvitne pri každodennej činnosti používateľa.

Nadčasový Land of Luxury je vhodný na formálne príležitosti s kruhovým kalendárom v tradičnom analógovom prostredí, zatiaľ čo Time Code zobrazuje čas a dátum v čistom rozložení. Výnimočný Dream Star kombinuje fitness metriky s nebeskou tematikou a hodí sa na bežné aj poloformálne príležitosti. Ciferník World Symphony II, ideálny pre skúsených cestovateľov, obsahuje názvy miest a im zodpovedajúce časové pásma zobrazené po obvode hodiniek.

Trhovisko HUAWEI Watch Face Marketplace ponúka viac ako 50 000 ciferníkov na stiahnutie[2] prostredníctvom aplikácie HUAWEI Health, vrátane ciferníkov obľúbených medzi používateľmi, ako sú Cloud White Eagle, Pansy Glows, Gentleman Machinery či Silver Blue. Obľúbený luxusný zlatý Cloud White Eagle obsahuje hodinovú a minútovú ručičku vo forme 3D orlých krídel, pričom zvýrazňuje metriky počasia a zdravia. Pansy Glows, obľúbený vďaka svojim prispôsobiteľným animovaným svietiacim kvetom, zobrazuje sledovanie aktivity a kalendár. Gentleman Machinery, ideálny pre aktívnych ľudí, sleduje tréningy, upozornenia a zároveň ponúka základné skratky. Svieži ciferník Silver Blue Wheel zobrazuje počasie, kalendár a srdcový tep. 

Užívajte si bezproblémové používateľské rozhranie s HUAWEI WATCH GT 5 Series

HUAWEI WATCH GT 5 Series sa môže pochváliť vylepšeným používateľským rozhraním s plynulými prechodmi medzi obrazovkami a tematickým farebne odlíšeným pozadím. Prispôsobte si ciferníky pomocou praktických miniaplikácií, ako sú Kalendár a Počasie[3]. Väčšie písmo a živé vizuálne prvky zjednodušujú čítanie nových notifikácií a kruhov aktivity.

S HUAWEI AppGallery si môžete sťahovať rôzne aplikácie na zlepšenie každodenného života. Vďaka kompatibilite so smartfónmi iOS, Android a EMUI môže nespočetné množstvo používateľov sledovať svoje zdravie pomocou pokročilej technológie a využívať ďalšie jedinečné funkcie HUAWEI WATCH GT 5 Series.

Vďaka prispôsobiteľným stiahnuteľným ciferníkom a užívateľsky prívetivému rozhraniu sa rad HUAWEI WATCH GT 5 hodí pre každý životný štýl.

HUAWEI WATCH GT 5 Series sú k dispozícii vo vašich najbližších predajniach v cene od (249 EUR) za štandardný model a (379 EUR) za model Pro. Ďalšie informácie nájdete na stránke https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-gt5/.

O AppGallery 

Ako jedna z 3 najlepších platforiem na distribúciu aplikácií na globálnej úrovni ponúka AppGallery širokú škálu globálnych aj lokálnych aplikácií v rôznych kategóriách vrátane navigácie a dopravy, správ, sociálnych médií, financií, zábavy a ďalších. AppGallery je k dispozícii vo viac ako 170 krajinách a regiónoch s viac ako 580 miliónmi globálnych aktívnych používateľov mesačne a 6 miliónmi registrovaných vývojárov.

AppGallery môžete navštíviť na: https://appgallery.huawei.com/Featured.

1. Dostupnosť ciferníka závisí od modelu hodiniek.

2. Ďalšie ciferníky vrátane spoplatnených sú k dispozícii na stiahnutie z obchodu Watch Face Store. Pozrite si zoznamy v obchode Watch Face Store.

3. Prispôsobenie miniaplikácií je k dispozícii iba pre vybrané ciferníky. Ďalšie podrobnosti nájdete v aplikácii HUAWEI Health.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2515251/HUAWEI_WATCH_GT5_Series.jpg

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

icon3

440k+
Newsrooms &
Influencers

icon1

9k+
Digital Media
Outlets

icon2

270k+
Journalists
Opted In

Go to Source