V čínskom meste Wuxi začína fórum CIICF 2024

WUXI, Čína, 26. septembra 2024 /PRNewswire/ – 26. septembra sa v meste Wuxi vo východnočínskej provincii Ťiang-su konalo medzinárodné fórum inteligentnej komunikácie China International Intelligent Communication Forum (CIICF) 2024. Fórum spoločne hostili China Media Group (CMG) a ľudová samospráva provincie Jiangsu, v spoločnej organizácii s viacerými agentúrami vrátane kancelárie CMG Jiangsu, cctv.com a mestskej ľudovej samosprávy Wuxi.

Continue Reading

The 2024 CIICF
The 2024 CIICF

Shen Haixiong, prezident CMG, a Xu Kunlin, guvernér Jiangsu, vystúpili na fóre v mene hostiteľov. Podujatia sa zúčastnili vážení hostia z domácej aj medzinárodnej sféry, okrem iného Martin Mpana, veľvyslanec Kamerunu v Číne a dekan Afrického diplomatického zboru; Ahmed Mustafa Fahmy, vedúci zastupiteľského úradu Ligy arabských štátov v Číne; Tan Jianrong, akademik Čínskej technickej akadémie a profesor Zhejiang University; Piero Scaruffi, prezident Výskumného inštitútu umelej inteligencie v Silicon Valley; a Kang Zhen, viceprezident Beijing Normal University. Bývalý francúzsky premiér Jean-Pierre Raffarin predniesol prejav prostredníctvom video spojenia.

Dokument CMG „Wuxi: Mesto pre milovníkov hudby a hlavné mesto tradičnej čínskej hudby” bol uvedený počas otváracieho ceremoniálu. Podujatie zahŕňalo aktivity zamerané na štyri dimenzie: podpora medzinárodných výmen prostredníctvom inteligentnej technológie, zvýšenie efektívnosti komunikácie, podpora lepšieho života a popredné postrehy mládeže. Prostredníctvom tematických prejavov a špeciálnych vystúpení sa prezentovali inovatívne postupy z rôznych oblastí.

V rámci podujatia bola zverejnená Správa o schopnostiach inteligentnej komunikácie China Urban International 2024. Pri okrúhlom stole „World Youth Dialogue” (Svetový dialóg mládeže) sa päť mladých reprezentantov z domova a zo zahraničia vrátane Li Wenwen, nositeľky zlatej medaile vo vzpieraní žien nad 81 kg na olympijských hrách v Paríži 2024, zapojilo do hĺbkových diskusií a zdieľali príbehy vzájomného učenia sa prostredníctvom živej perspektívy a kreatívnych audiovizuálnych jazykov.

Počas CIICF 2024 sa konali tematické komunikačné aktivity vrátane fóra Wuxi o medzinárodnej komunikácii o imidži miest, inauguračného fóra o digitálnych ľuďoch AI a fóra digitálneho kultúrneho cestovného ruchu. Okrem toho sa vo Wuxi uskutočnili aj sprievodné aktivity, ako napríklad festival mestskej kultúrnej výmeny „Encounter with Wuxi” 2024, živé vysielanie „Wuxi Goes Global” a prehliadka Visiting Wuxi .

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2515361/Image1.jpg 

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

icon3

440k+Newsrooms &Influencers

icon1

9k+Digital MediaOutlets

icon2

270k+JournalistsOpted In

Go to Source