Čínsky gigant v jadrovej energii uvádza svoju prvú značku technických služieb

PEKING, 29. septembra 2024 /PRNewswire/ – Spoločnost China National Nuclear Power (CNNP) v stredu predstavila svoju prvú značku technických služieb „I-Nuclear”. Jej cieľom bude ďalej poskytovať komplexnú a viacúrovňovú technickú podporu pre bezpečnú a efektívnu prevádzku jadrových elektrární.

„I-Nuclear”, postavený na ôsmich produktoch technických služieb uvedených v roku 2017, je značkovým produktom CNNP. Neustále skúma a zlepšuje kľúčové schopnosti svojich služieb v oblasti jadrovej energetiky, aby vyhovel rôznorodým potrebám budúceho trhu s jadrovou energiou.

Ako popredný poskytovateľ komplexných služieb v oblasti jadrovej energetiky pokrýva „I-Nuclear” osem kľúčových aspektov jadrových projektov: Prípravu výroby (i-Prepare), uvádzanie do prevádzky (i-Commission), prevádzkovú podporu (i-Support), generálne opravy (i-Outage), špecializovanú údržbu (i-Maintain), odborné školenia (i-Train), technickú podporu (i-Tech) a jadrovú informatizáciu (i-Informatization), ako uvádza CNNP.

„Týchto osem produktov tvorí novú značku CNNP „I-Nuclear”. Predstavujú vyvrcholenie 260 reaktorových rokov prevádzkových skúseností CNNP, slúžia ako významný symbol rozvoja nových výrobných síl a odrážajú úspešnú prax čínskej kultúry jadrovej bezpečnosti,” povedal Lu Tiezhong, predseda predstavenstva CNNP, vo video príhovore na stredajšom slávnostnom uvedení značky.

„Dúfame, že táto platforma uľahčí zdieľanie skúseností jadrovej energetiky, zvýši jej bezpečnostné a prevádzkové štandardy a prinesie ešte výnimočnejšie prevádzkové úspechy v jadrovom sektore,” povedal Lu.

„Ako priekopník, hlavná sila a líder čínskeho jadrového priemyslu sa spoločnosť CNNP zaviazala podporovať bezpečný a inovatívny rozvoj jadrovej energie, neustále skúmať a zlepšovať svoje kľúčové schopnosti v oblasti služieb jadrovej technológie,” dodal.

Stredajší otvárací ceremoniál sa konal v Šanghaji spolu s kultúrnym festivalom CNNP, kde bolo tiež ohlásené zriadenie nového štúdia CNNP pre kultúrnu tvorivosť a značku.

„Múdrosť, ekológia, zdravie a bezpečnosť sú kľúčové slová budúceho technologického a priemyselného rozvoja. Sú úzko prepojené s úsilím CNNP,” povedala Fang Xin, bývalá zástupkyňa tajomníka vedenia strany Čínskej akadémie vied (CAS), ktorá sa zúčastnila ceremoniálu ako hosť.

Fang ocenila uvedenie služieb „I-Nuclear” ako nový míľnik vo vývoji CNNP. „Čínsky jadrový priemysel bol vždy na čele technologických inovácií ako národná strategická vedecká sila,” povedala na ceremónii. „Veríme, že vďaka tvrdej práci a oddanosti všetkých, ktorí sa podieľajú na jadrovej energetike, bude budúcnosť čínskej jadrovej energie ešte jasnejšia.”

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

icon3

440k+
Newsrooms &
Influencers

icon1

9k+
Digital Media
Outlets

icon2

270k+
Journalists
Opted In

Go to Source