Světová prvenství průmyslových řešení společnosti Shanghai Electric na mezinárodním veletrhu China International Industry Fair (CIIF) 2024

ŠANGHAJ, 29. září 2024 /PRNewswire/ — Společnost Shanghai Electric (dále jen “Společnost”) (SEHK:2727, SSE:601727) na sebe významným způsobem upozornila na 24. mezinárodním veletrhu China International Industry Fair (CIIF) v Číně, jedné z největších globálních akcí, na kterých své nejnovější inovace prezentují zástupci z celého oboru. Společnost Shanghai Electric nabídla návštěvníkům jedinečnou možnost se detailně seznámit s jejími obchodními strategiemi a technologickými dovednostmi, které pomáhají urychlit vývoj technologií zítřka.

Continue Reading

Za účasti viceprezidenta společnosti Jia Tingganga zde byl představen systém SRunicloud 5.0 a s ním také verze 5.0 platformy průmyslového internetu této společnosti. Zároveň byla oznámena iniciativa „Joint Initiative for Industrial Digital Carbon Management Construction” (Společná iniciativa pro průmyslové digitální řízení uhlíku), na které společnost Shanghai Electric spolupracuje s dalšími průmyslovými partnery. Díky těmto novinkám je tak připravena zahájit zcela novou kapitolu rozvoje ekosystému průmyslového internetu.

Mezi čtyři nejnovější stěžejní produkty, vystavené na veletrhu CIIF, patřilo integrované systémové řešení pro zařízení na výrobu ekologického metanolu, největší generátor na světě pro námořní energetické plošiny, velké datové centrum s inteligentní platformou pro údržbu plynových turbín SIMPLE, které využívá možností umělé inteligence, a ekologický vysoce účinný elektrický kompresor s chladivem R290 pro vozidla poháněná novými energiemi.

Společnost Shanghai Electric na svém stánku představila nová špičková řešení:

Energetika: Podpora globálního přechodu na ekologické technologie 

– Integrovaný systém ukládání a nastavení větrné a solární energie: Společnost Shanghai Electric optimalizuje díky koordinaci na vysoké úrovni a systémům vzájemného doplňování výrobu větrné a solární energie. Její hybridní úložiště energie a fázové modifikátory řeší problémy spotřeby činného výkonu i podporu jalového výkonu a zajišťují měřitelnost, kontrolovatelnost, stabilitu i ziskovost generování nových energií.

– Integrovaný vodíkový systém: Společnost Shanghai Electric vyvinula komplexní systém vodíkové energie, který zajišťuje veškeré fáze od výroby a ukládání energie, přes doplňování paliva až po využití vyrobené energie. Shanghai Electric využívá špičkových technologií alkalické elektrolýzy a PEM elektrolýzy vody a nabízí integrovaná řešení pro ekologické chemické inženýrství, vodíkovou metalurgii, přepravu vodíku i pro ukládání vodíkové energie.

– Integrovaný systém pro výrobu ekologického metanolu: Systém integrovaných zařízení pro výrobu ekologického metanolu společnosti Shanghai Electric zahrnuje výrobu vodíku z větrné energie mimo hlavní rozvodnou síť, velkokapacitní skladování plynného vodíku, zplyňování biomasy a technologie syntézy na CO2 bohatého synplynu na metanol. Inovativní metoda připojení tohoto systému se přizpůsobuje kolísání míry výroby vodíku ve větrných elektrárnách, čímž výrazně navyšuje účinnost využití obnovitelného vodíku/uhlíku.

Průmysl: Podpora nadcházející průmyslové revoluce 

– Stavba lodí: Společnost Shanghai Electric podporuje čínské loďařské odvětví nabídkou komplexního sortimentu výrobků pro použití na moři, mezi které patří velké odlitky a výkovky, klikové hřídele, čerpadla, ventily a nejrůznější lodní systémy pro správu balastové vody, ochranu proti korozi, čištění odpadních vod i výrobu energie. Silná průmyslová základna a významné úspěchy v oblasti dodávek umožňují společnosti Shanghai Electric v této oblasti dosáhnout setrvalého růstu.

– Pozemní doprava: V oblasti elektromobilů nabízí společnost Shanghai Electric komplexní služby, které zahrnují návrhy nízkouhlíkových zařízení, zařízení pro výrobu baterií, inteligentní montážní linky i systémy tepelného řízení. V oblasti železniční dopravy je pak Shanghai Electric předním světovým dodavatelem elektromechanických zařízení a systémů, který pokrývá více než 90 % požadavků městské železniční dopravy a zároveň poskytuje nejmodernější řešení pro údržbu i správu životního cyklu.

– Letectví a kosmonautika: Společnost Shanghai Electric nabízí leteckému průmyslu řadu nejmodernějších výrobních řešení, včetně automatizovaných vrtacích a nýtovacích systémů, systémů pro výrobu kompozitních materiálů či montážních linek. Dodává klíčové součásti letadel, jako například avioniku, spojovací materiál, lopatky motorů nebo ložiska. V oblasti kosmonautiky je dodavatelem specializovaných tlakových senzorů a těžkých transportérů AGV. Využitím svého oborového know-how a možností sdílení dat tak společnost Shanghai Electric podporuje inovace v oblasti inteligentní výroby a posouvá hranice čínského leteckého průmyslu.

Během veletrhu společnost Shanghai Electric představila také svou chystanou revoluční technologii rychlého dobíjení a předvedla humanoidního robota, systém SEunicloud 5.0 a komplexní energetické řešení budoucnosti.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2517355/2024.mp4

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2346204/Shanghai_Electric_logo.jpg 

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+Newsrooms &Influencers

9k+Digital MediaOutlets

270k+JournalistsOpted In

Go to Source