Samenvatting: Autonome vaartuigen naar open water: Velodyne Lidar ondersteunt de volgende generatie AV-ontwikkelaars in Maritime RobotX Challenge

SAN JOSE, Californië–()–Tijdens de Maritime RobotX Challenge in 2018 zorgde Velodyne Lidar, Inc. voor advies en lidarsensoren voor 15 universiteitsteams die tegen elkaar steden bij deze zelfstandige, maritieme wedstrijd. Robotix, gehouden in Honolulu, Hawaii, in december 2018, bracht teams van universiteiten in de Verenigde Staten, Australië, China, Japan, Taiwan en Singapore bij elkaar.

Deelnemende teams bouwden hun schepen vanuit niets op en voorzagen ze van voortstuwings-, sensor- en controlesystemen. Velodyne’s Puck™ en Ultra Puck™ lidar-sensoren waren de belangrijkste perceptiecomponenten die ervoor zorgden dat de schepen autonoom konden opereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Go to Source