Spoločnosť XCMG dodáva do krajín BRI v juhovýchodnej Ázii super objednávku 100 jednotiek kolesových nakladačov LW500FN

Kolesový nakladač LW500FN je päťtonový model, ktorý vyniká vysokým výkonom, životnosťou a štrukturálnou odolnosťou. Pracuje s 15,8-tonovou kopacou silou a 15,6-tonovou ťažnou silou pre rôzne prevádzkové situácie. Model má vyklápací dosah dlhý 1 274 mm pre dostatočný priestor a rázvor 2 900 mm, ktorý zaručuje spoľahlivosť.

Model LW500FN, ktorý bol postavený v prevedení pre vysoké zaťaženie s predným a zadným rámom v skriňovom usporiadaní, pracuje s prevádzkovou rýchlosťou 11,5 km/h a má možnosť rýchleho naberania. Nastaviteľné riadenie snímajúce zaťaženie s malým polomerom otáčania poskytuje flexibilitu a účinnosť.

Klientom je čínska spoločnosť so zahraničnými obchodnými operáciami a spoločnosť XCMG bola od začiatku jej najlepšou voľbou. Spoločnosť predtým zakúpila viac ako 20 kusov nakladačov XCMG a chválila kvalitu, výkon a nákladovú efektívnosť.

„Z obchodného hľadiska je zisk primárnym cieľom našich zákazníkov. To znamená, robiť viac za menej peňazí, ale to určite neznamená, že by zákazníci robili kompromisy v kvalite zariadení. Naopak, zámorské stavebné projekty majú prísnejšie požiadavky na funkčnosť a výkon strojov,” uviedol Wang Min, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti XCMG.

Uznávanie značiek XCMG zákazníkmi vychádza z kvality „Advanced and Endurable (Pokročilé a trvácne)”, ako aj z komplexného servisu, 24-hodinovej podpory, efektívnej dostupnosti náhradných dielov a dostupnosti lokálnych technikov ponúkajúcich školenie.

Spoločnosť XCMG upravila a posilnila viac ako 100 jednotiek nakladačov LW500FN s vylepšenou funkciou ochrany podvozku a poskytuje komplexné riešenia počas celého životného cyklu nakladačov, aby sa vyrovnala s drsným stavebným prostredím a vážnym opotrebovaním dielov.

„Ako čínsky vývozca nakladačov číslo jeden bude spoločnosť XCMG naďalej viesť na medzinárodnom trhu a neustále posilňovať svoje produkty a technologické výhody pri súčasnom dodržiavaní filozofie zameranej na používateľa, ktorá vytvára hodnotu pre zákazníkov,” uviedol Wang.

Viac informácií nájdete na www.xcmg.com alebo na stránkach XCMG na sociálnych sieťach FacebookTwitterYouTubeLinkedIn a Instagram.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1517850/1.jpg

Related Links

www.xcmg.com

SOURCE XCMG

Go to Source