Budovanie systému vodíkovej energetiky v spoločnosti GWM znamená podporu ďalšej revolúcie v energetike

V súčasnej dobe svetové hospodárstvo a energetika vstupujú do “dekarbonizačnej éry”, kedy sa úspora energie a ochrana životného prostredia stali celosvetovým trendom. V tejto súvislosti je vodíková energia považovaná za čistú energiu s najväčším potenciálom rozvoja v 21. storočí. V nadväznosti na tento trend sa spoločnosť GWM snaží prekonať zásadné technologické bariéry, prepojiť predchádzajúce a nadväzujúce priemyselné reťazce a urýchliť komerčné podporu vodíkovej energetiky vybudovaním medzinárodného dodávateľského reťazca, ktorý bude integrovať “výrobu, skladovanie, prepravu, tankovanie a použitie” vodíka. Okrem toho spoločnosť uviedla na trh prvotriedne komplexné riešenie “vodíkových energetických systémov”, ktoré spĺňa predpisy pre vozidlá. Ponúka ho pod značkou Hydrogen- L.E.M.O.N Technology, ktorá je technickým jadrom stratégie spoločnosti GWM v oblasti vodíkovej energetiky a jednou zo základných technologických línií platformy L.E.M.O.N spoločnosti GWM. Riešenie zahŕňa systémy vodíkových palivových článkov, palivové články a generátory elektriny, systémy na ukladanie vodíka vo vozidlách a kľúčové komponenty. Podľa súčasných plánov spoločnosti GWM bude prvé SUV na svete s vodíkovým palivovým článkom triedy C na báze systému Hydrogen- L.E.M.O.N Technology uvedené na trh v tomto roku a bude mať dojazd až 840 km.

Ako prvý čínsky automobilový podnik v Rade pre vodík začala spoločnosť GWM začiatkom roku 2016 vytvárať špičkový výskumný a vývojový tím pre vodíkovú energetiku, systémy palivových článkov a technológie vozidiel, ktorý sa skladá z elitných odborníkov z Nemecka, Veľkej Británie, Kórey, Japonska, USA a Číny. Súčasne spoločnosť GWM vytvorila výskumné a vývojové pracoviská v 7 krajinách a 10 regiónoch v Európe, Severnej Amerike a Ázii, čím položila pevné základy pre inovácie v oblasti vodíkovej energetiky. Za účelom uspokojenia dopytu po výskume a vývoji celého priemyselného reťazca investovala spoločnosť GWM celkom 2 miliardy RMB a v najbližších 3 rokoch investuje ďalšie 3 miliardy RMB do výskumu a vývoja v oblasti vodíkovej energetiky s cieľom dosiahnuť výrobnú kapacitu 10 000 sád a stať sa popredným podnikom v tomto odvetví.

V úzkom súlade s požiadavkami na nízkouhlíkové technológie a ochranu životného prostredia sa spoločnosť GWM naďalej riadi koncepciou “robustných investícií” do výskumu a vývoja a neustále posilňuje vývoj technológie vodíkovej energetiky, technológie batérií pre novú energetiku a ďalších budúcich čistých technológií, pričom aktívne plní svoju sociálnu a environmentálna zodpovednosť a slúži užívateľom po celom svete na základe koncepcie “ekologického + inteligentného” cestovania. Jej cieľom je vytvoriť komplexný priemyselný reťazec šetrný k životnému prostrediu a “vybudovať udržateľnú a krásnu spoločnosť pomocou vodíkovej energetiky”.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1525901/1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source