Spoločnosť JetClub získala od maltských úradov osvedčenie leteckého prevádzkovateľa

Vishal Hiremath, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti JetClub, k tomu uviedol: “V uplynulých 12 mesiacoch sme budovali procesy, ktoré spĺňajú prísne bezpečnostné štandardy držiteľa komerčného osvedčenia leteckého prevádzkovateľa (AOC). Skutočnosť, že sme AOC získali, dokazuje, že sme ako prevádzkovateľ splnili či dokonca prekročili mimoriadne prísne požiadavky prevádzkových noriem maltských aj európskych úradov. Získanie AOC je preto pre JetClub dôležitým míľnikom. “

Charles Pace, generálny riaditeľ maltského Riaditeľstva civilného letectva, k tomu dodal: “Za účelom získania AOC musí prevádzkovateľ leteckej dopravy splniť prísne regulačné, bezpečnostné a prevádzkové štandardy. Žiadatelia prechádzajú prísnym procesom a musia preukázať, že budú schopní bezpečne prevádzkovať komerčné letecké spoje. Sme hrdí na to, že sa spoločnosť JetClub stala súčasťou maltského a európskeho leteckého priestoru. “

Pri udeľovaní AOC dbá TM-CAD na to, aby kľúčové pozície v príslušnej spoločnosti zastávali kvalifikovaní a skúsení pracovníci a dôkladne preveruje prevádzkové schopnosti, bezpečnostné štandardy, existenciu dohľadu nad údržbou a vedenie riadnej dokumentácie. Malta si vydobyla vysoký kredit ako krajina, ktorá ctí prísne bezpečnostné normy, má profesionálny úrad pre letectvo a využíva kvalifikovaný personál, ktorý pracuje v priateľskom prostredí.

Spoločnosť JetClub je spolu so svojou sesterskou spoločnosťou Jet It v USA najväčším prevádzkovateľom lietadiel HondaJet na svete. V Európe začala spoločnosť svoju činnosť po dvoch rokoch rýchlej expanzie v USA. JetClub sa snaží uspokojiť potreby firiem i jednotlivcov, ktorí hľadajú efektívnejší, úspornejší a transparentnejší prístup k vlastníctvu lietadla.

Spoločnosť JetClub sa úspešne etablovala v USA a Európe a plánuje ďalšiu expanziu, pričom chce ponúkať rovnakú úroveň dostupnosti a špičkové služby po celom svete.

O spoločnosti JetClub :

JetClub je inovatívna spoločnosť podielového vlastníctva komerčných lietadiel, ktorá ponúka cenovo dostupné a transparentné riešenie súkromného cestovania. Svojim spoločníkom ponúka flexibilitu a pohodlie vlastníctva komerčných lietadiel, avšak bez obvyklých problémov a výdavkov spojených s ich prevádzkou. JetClub má špecializovaný tím pre letovú prevádzku, ktorý sa stará o výcvik pilotov, údržbu, logistiku a medzinárodnú prevádzku. Prvotriedny tím concierge, ktorý poskytuje najlepšie služby vo svojej triede, sa potom postará aj o tie najmenšie detaily spojené s cestovaním. Spoločnosť JetClub plánuje prevádzkovať lety v Európe, Ázii, južnej Ázii a Južnej Amerike.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1528585/JetClub_HondaJet.jpg  

SOURCE JetClub

Go to Source