Společnost Antaisolar představila na veletrhu SNEC 2021 nový tracker SPACE, nejdelší polohovací zařízení solárních panelů na světě

Mezi hlavní funkce nového trackeru patří:

1: Unikátní vícebodový natáčecí systém

Tracker prošel celou řadou přísných testů a certifikačních zkoušek a účinně řeší problém nestability za extrémního počasí.

2: Elektrický synchronní pohon

Elektrický pohon bez převodového ústrojí umožňuje snadnou a rychlou montáž, pohodlnou údržbu a nabízí nízkou spotřebu, což účinně snižuje náklady na pracovní sílu.

3: Unikátní bezkartáčový stejnosměrný motor

Tracker SPACE je první zařízení svého druhu, které nabízí bezkartáčový stejnosměrný motor s více než 30letou bezúdržbovou životností.

4: Natáčení za využití umělé inteligence

Hromadná analýza dat o počasí, terénu, rozptýlených světelných podmínkách spolu s metodou strojového učení pro generování optimalizované dráhy sledování slunce zvyšují objem vygenerované energie o 10 % ve srovnání s běžnými trackery.

5: Cloudový systém pro monitorování a správu ANTAI SPACE CLOUD

Díky cloudovému monitorovacímu systému lze zařízení monitorovat a spravovat z celého světa.

6: Snadné uvedení do provozu

Díky unikátnímu inteligentnímu systému pro zprovoznění ANTAI lze systém rychle lokalizovat a ovládat pomocí naskenování QR kódu v chytrém telefonu.

„V počáteční fázi vývoje trackeru SPACE věnovala společnost Antaisolar pozornost trendům v použití běžných velkoformátových modulů. Všechny solární trackery společnosti Antaisolar prošly zkouškou odolnosti proti větru provedenou renomovanou společností CPP. SPACE je jen jedním z nich,” řekla Amy Kou, zástupkyně generálního ředitele společnosti Antaisolar.

O společnosti Antaisolar:

Společnost Antaisolar byla založena v roce 2006 a je předním dodavatelem montážních systémů a trackerů pro solární elektrárny. Společnost zaměstnává více než 800 lidí včetně výzkumného a vývojového týmu složeného z 80 odborníků. Společnost Antaisolar neustále optimalizuje své globální služby a zřídila již více než 20 poboček a kanceláří po celém světě.

Dosud dodali konstrukce pro montáž solárních panelů o celkovém výkonu 15 GW a sedm let po sobě se umístily na prvním místě v objemu vývozu do Japonska a stali se největším distributorem pro trh v Austrálii a Vietnamu.

Video: https://mma.prnewswire.com/media/1530401/video_1.mp4

SOURCE Antaisolar

Go to Source