Spoločnosť Antaisolar uviedla sledovač SPACE na konferencii SNEC 2021, ide o najdlhší svetový solárny sledovač

Medzi kľúčové vlastnosti nového sledovača patrí:

1: Unikátny viacbodový pohon

Schválené autoritatívnym CPP a mnohými testami a certifikáciami a efektívne rieši problém nestability v extrémnom počasí.

2: Jedinečný synchrónny pohon

Bez prenosovej tyče sa elektrická synchronizácia rýchlo inštaluje, je vhodná na údržbu a nízku spotrebu, čo efektívne znižuje náklady na pracovnú silu.

3: Unikátny motor bez kief na jednosmerný prúd

Prvý systém BLDC v odbore s viac ako 30-ročnou bez údržbovou životnosťou.

4: Režim sledovania s umelou inteligenciou

Masívna analýza údajov o počasí, teréne, podmienkach rozptýleného svetla spolu s metódou hlbokého strojového učenia na vygenerovanie optimalizovanej dráhy sledovania, zvýšenie výroby energie o 10% v porovnaní s konvenčným sledovaním.

5: ANTAI SPACE CLOUDOVÝ monitorovací O&M systém

Cloudový monitorovací systém môže poskytovať globálne monitorovacie služby v oblasti O&M aj ochrany systému.

6: Inteligentné uvedenie do prevádzky

Vďaka jedinečnému inteligentnému uvedeniu do prevádzky v systéme ANTAI je možné systém rýchlo lokalizovať a ovládať pomocou skenovania QR kódu cez smart telefón.

“Na začiatku fázy výskumu a vývoja sledovača SPACE venovala spoločnosť Antaisolar pozornosť trendu v oblasti aplikácií hlavného prúdu veľkoformátových modulov. Všetky produkty solárneho sledovacieho zariadenia Antaisolar prešli veternou skúškou CPP. SPACE je len jedným z nich,” uviedla Amy Kou, zástupkyňa generálneho riaditeľa spoločnosti Antaisolar.

O spoločnosti Antaisolar:

Spoločnosť Antaisolar, založená v roku 2006, má rozsiahle skúsenosti so solárnym montážnym a sledovacím systémom s viac ako 800 zamestnancami vrátane tímu pre výskum a vývoj zloženého z 80 odborníkov. Spoločnosť Antaisolar nepretržite optimalizuje globálne služby globálnym zriadením viac ako 20 pobočiek a kancelárií.

Doposiaľ jej kumulatívne dodávky solárnych modulov dosiahli 15 GW a zaradili sa na prvé miesto v objeme vývozu do Japonska po dobu siedmich po sebe nasledujúcich rokov a na prvé miesto na austrálskom a vietnamskom distribučnom trhu.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/1530401/video_1.mp4 

SOURCE Antaisolar

Go to Source