Platforma GWM L.E.M.O.N. je lídrem nového trendu bezpečné jízdy na celém světě

Platforma L.E.M.O.N. společnosti GWM je vysoce inteligentní modulární platforma, která nabízí flexibilitu, nekompromisní výkon, vysokou bezpečnost a nízkou hmotnost. Bezpečnostní systém platformy pokrývá 18 typických scénářů použití získaných od uživatelů z celého světa a splňuje přísné bezpečností normy, díky čemuž platforma získala pětihvězdičkové hodnocení organizace NCAP a nejvyšší hodnocení organizace IIHS (tedy „Dobré”). Byla podrobena 124 druhům testů za různých provozních podmínek a při jejím vývoji proběhlo více než 8 000 simulací a optimalizací. Kromě výše uvedených mezinárodních norem a předpisů společnost GWM analyzuje a studuje také nestandardní provozní podmínky, přičemž se zaměřuje na vysoce frekventované typy dopravních nehod. Platforma L.E.M.O.N. tak jako jedna z mála platforem splňuje nejpřísnější světové požadavky na protikolizní ochranu a zvyšuje bezpečnost jízdy ve všech ohledech.

Díky platformě GWM L.E.M.O.N. je HAVAL JOLION vysoce konkurenceschopný na trhu v oblasti zajištění bezpečnosti cestujících, bezpečnosti chodců, bezpečnosti ostatních vozidel a bezpečnosti nových energií. Pokud jde o bezpečnost cestujících, HAVAL JOLION poskytuje vícerozměrnou ochranu a je vybaven nejnovější generací systému ESP 9.3, inteligentním adaptivním tempomatem, automatickým nouzovým brzděním a dalšími všestrannými asistenčními systémy, které uživatelům pomáhají snadno zvládat různé podmínky na silnici, jako je vysoká rychlost, ucpané město a zasněžené či deštivé počasí. K dalšímu zajištění aktivní i pasivní bezpečnosti cestujících a chodců jsou instalována taková zařízení, jako je 360° kamera s vysokým rozlišením, systém sledování únavy, systém upozornění na překročení rychlosti, systém kontroly tlaku v pneumatikách, 6 airbagů dodávaných mezinárodní značkou Autoliv a automatické odemykání a vypínání přívodu paliva při nárazu. HAVAL JOLION používá rám, který je ze 73 % vyroben z vysokopevnostní oceli, která zajišťuje bezpečnost cestujících a účinně snižuje míru poškození i náklady na údržbu vozidla při střetu s jinými vozidly v nízké rychlosti. HAVAL JOLION nabízí také bezpečnostní řešení z oblasti mechanické ochrany, bodové ochrany a softwarových technologií, které zaručují výrazné snížení nehodovosti vozidel.

Platforma L.E.M.O.N. je vlajkovou lodí společnosti GWM a vytváří pevný základ pro globalizaci společnosti. V budoucnu se bude společnost GWM hlouběji zabývat technologickým výzkumem a vývojem, bude trvat na podpoře modernizace výrobků prostřednictvím technologických průlomů a bude neustále zvyšovat hodnotu značky, aby díky ní uživatelé z celého světa získali ty nejmodernější technologická řešení.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1534472/GWM_s_L_E_M_O_N__Platform_Leads_A_New_Trend_of_Safe_Driving_in_the_World.jpg

SOURCE GWM

Go to Source