XCMG dodává více než 100 jeřábů na míru mezinárodním zákazníkům

Tropické pouštní klima na Středním a Blízkém východě vyžaduje, aby jeřáby byly odolné vůči vysokým teplotám a prachu. Jeřáby značky XCMG mají díky své vysoké přizpůsobivosti a spolehlivosti největší podíl na trhu. Například místní teplota může v létě dosahovat až 50 stupňů Celsia, proto společnost XCMG optimalizovala hydraulický systém na standard 60 stupňů, což výrazně zvyšuje pracovní účinnost.

Studené podnebí střední Asie naopak vyžaduje, aby jeřáby měly funkci předehřívání motoru, která usnadní startování. Konstrukce podvozku musí zajišťovat obrovskou trakci a přilnavost, aby se jeřáb přizpůsobil jakýmkoli podmínkám vozovky.

Pro australské zákazníky společnost XCMG přepracovala válce a přeprogramovala zařízení tak, že přidala funkci škálování břemen, aby stroje vyhovovaly požadavkům na zvedání v komplikovaném prostředí.

Přestože zahraniční trhy se stavebními stroji mají mnohem přísnější požadavky, společnost XCMG neochvějně prosazuje svou globální strategii rozvoje a v současné době vlastní více než 2 000 technických patentů, čímž utvrzuje svůj přechod od vedoucí pozice v oblasti objemu výroby k vedoucí pozici v oblasti technologie. Odborník ze společnosti XCMG uvádí, že to dokazuje silný rozvojový potenciál značky.

Společnost XCMG neustále inovuje technologie stavebních strojů a nabízí zákazníkům lepší a lepší produkty. V květnu uvedla na trh osm nových typů jeřábu, které byly navrženy tak, aby uspokojily poptávku trhu. Nové modely, vyvinuté na základě špičkové platformy generace G1, se dostaly do středu zájmu pro svůj vysoký výkon, přesnost, spolehlivost, energetickou účinnost a hodnotu.

V průběhu let se společnost XCMG podílela na mnoha významných stavebních projektech v zahraničí, v jejichž rámci podpořila výstavbu rozmanité infrastruktury, včetně projektu „největší ropné rafinerie” na světě Dangote Refinery, železničního mostu Padma v Bangladéši, rozsáhlého projektu těžby niklu a železa v provincii Sulawesi v Indonésii, rychlostní silnice Dauhá-Dukhan v Kataru a dalších.

O společnosti XCMG

XCMG je nadnárodní společnost vyrábějící těžkou strojní techniku. Na trhu působí již 78 let. V současné době se řadí na třetí místo na světě v odvětví stavebních strojů. Společnost vyváží do více než 187 zemí a regionů po celém světě.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1534494/1.jpg

Related Links

www.xcmg.com

SOURCE XCMG

Go to Source