Spoločnosť XCMG dodáva medzinárodným zákazníkom viac ako 100 jednotiek geograficky prispôsobených žeriavov

Na Blízkom východe si tropické púštne podnebie vyžaduje, aby žeriavy boli odolné voči vysokým teplotám a prachu. Žeriavy XCMG majú najväčší podiel na trhu pre svoju vysokú prispôsobivosť a spoľahlivosť. Napríklad miestna teplota môže v lete dosiahnuť 50 stupňov Celzia, preto spoločnosť XCMG optimalizovala hydraulický systém na štandardných 60 stupňov, čo výrazne zvyšuje efektivitu práce.

Chladné podnebie Strednej Ázie na druhú stranu vyžaduje, aby žeriavy mali funkciu predhrievania motora, aby sa zabezpečilo normálne štartovanie, a konštrukcie podvozkov musia poskytovať obrovskú trakciu a priľnavosť, aby sa mohli prispôsobiť všetkým cestným podmienkam.

Pre austrálskych zákazníkov spoločnosť XCMG prepracovala valce a preprogramovala zariadenie tak, aby pridalo funkciu zmeny mierky pre bremená, ktoré vyhovujú požiadavkám na zdvíhanie v komplikovanom prostredí.

Napriek tomu, že zámorské trhy so stavebnými strojmi majú oveľa prísnejšie požiadavky, spoločnosť XCMG presadzuje svoju globálnu vývojovú stratégiu a aktuálne vlastní viac ako 2 000 technických patentov, čím završuje prechod od vedúcej spoločnosti z hľadiska rozsahu k technologickému zameraniu, čo demonštruje náš silný vývojový potenciál, uviedol miestny výrobný expert z XCMG.

Spoločnosť XCMG neustále inovuje technológie stavebných strojov, aby zákazníkom priniesla lepšie výrobky. V máji spoločnosť XCMG uviedla na trh osem nových žeriavov, ktoré boli vyvinuté tak, aby uspokojili dopyt na trhu. Nové modely vyvinuté na poprednej platforme generácie G1 sa dostali do hľadáčika priemyslu pre vysoký výkon, presnosť, spoľahlivosť, energetickú účinnosť a hodnotu.

V priebehu rokov sa spoločnosť XCMG zúčastnila na mnohých významných stavebných projektoch v zámorí, kde podporila rozmanitú výstavbu, vrátane projektu „najväčšej ropnej rafinérie na svete” Dangote Refinery, železničného mosta Padma v Bangladéši, rozsiahleho projektu nikel-železo v provincii Sulawesi v Indonézii alebo diaľnice Dauha-Dukhan v Katare.

O spoločnosti XCMG

XCMG je nadnárodná spoločnosť na výrobu ťažkých strojov s históriou 78 rokov. V súčasnosti je na treťom mieste vo výrobe stavebných strojov z celosvetového hľadiska. Spoločnosť vyváža do viac ako 187 krajín a regiónov po celom svete.

Foto –  https://mma.prnewswire.com/media/1534494/1.jpg

Related Links

www.xcmg.com

SOURCE XCMG

Go to Source