Automobilka GWM uspořádala online konferenci pro zahraniční distributory za rok 2021 s cílem zvítězit na globální úrovni prostřednictvím neustálých změn

Automobilka GWM dosáhla růstu prodejů v souvislosti s pokračujícím oživením trhu z pandemie COVID-19 a z celosvětového nedostatku čipů. Od ledna do července 2021 přesáhl celkový objem prodejů automobilky GWM 700 000 kusů, což představuje meziroční nárůst o 49,9 %, a prodeje v zahraničí přesáhly 74 000 kusů, což představuje meziroční nárůst o 176,2 % a 10,4 % celkového prodeje. To ukazuje, jak obrovský potenciál růstu má společnost na globálním trhu a jak účinná je jejich strategie v aktuální situaci. Zámořští distributoři, povzbuzeni touto skutečností, překonali veškeré obtíže a dosáhli průlomových výsledků. Automobilka GWM udělila ocenění Sales Pioneer čtyřem předním distributorům v Chile, Saúdské Arábii, Pobřeží slonoviny a na Ukrajině.

Na základě dosažených výsledků a strategie do roku 2025 Meng Siang-ťün, stávající generální ředitel automobilky GWM, na konferenci zdůraznil, že jedinou cestou k celosvětovému vítězství je neustálá změna. Povzbudil všechny zaměstnance a obchodní partnery GWM, aby v této globální změně zvítězili. Prohlásil také, že společnost GWM by se měla odlišit od ostatních konkurentů tím, že se bude zaměřovat na špičkovou kvalitu svých produktů a spokojenost zákazníků.

Na základě kategorické strategie fungování se společnost GWM bude snažit, aby její výrobky byly celosvětově úspěšné díky obchodní filozofii „vývoje jednoho produktu” a „diferenciace kategorií”, a aby díky svým vysoce kvalitním vozidlům zvítězila nad celosvětovou konkurencí. V souladu s celosvětovým trendem elektrifikace, propojování a umělé inteligence bude společnost GWM stát v čele segmentu nových energií s celou řadou modelů elektrických vozidel, využije svých pokročilých technologií, aby upevnila svou vedoucí pozici inteligentní značky, a bude vytvářet ekologičtější, chytřejší a bezpečnější vozidla pro globální uživatele.

Na základě své strategie si společnost GWM chce získat srdce uživatelů prostřednictvím inovací ve všech oblastech a prosazováním zásadních změn, aby tak vybudovala celosvětově známou prestižní značku. Společnost GWM umožňuje systematickou spolupráci uživatelů, ale také přitahuje rostoucí počet zákazníků prostřednictvím nových marketingových tahů a konsoliduje inteligentní a inovativní ekosystém služeb, aby překonala očekávání a dosáhla toho, že zákazníci budou její vozidla doporučovat svým známým a přátelům.

Společnost GWM na konferenci svým zámořským distributorům zdůraznila své strategické cíle, v rámci nichž chce do roku 2025 dosáhnout celosvětového objemu výroby a prodeje 4 milionů kusů a prodeje v zámoří 1 milionu kusů. Automobilka GWM využije nového segmentu vozidel a zkušeností uživatelů k tomu, aby vytvořila diverzifikované produktové portfolio a inovativní řešení pro řidiče z celého světa. Automobilka GWM se bude i nadále měnit, aby zvítězila nad svou konkurencí.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1591680/1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source