Spoločnosť Casio uvedie na trh nové hodinky EDIFICE so 6K uhlíkovým vláknom v spolupráci so Scuderia AlphaTauri

Scuderia AlphaTauri je závodný tím s mnohými mladými začínajúcimi jazdcami. Špičkové technológie tímu a vášnivá honba za rýchlosťou sa skvele hodia ku konceptu značky EDIFICE a Casio je oficiálnym partnerom od roku 2016, kedy bol tím známy ako Scuderia Toro Rosso.

Nové hodinky EQB-1200AT, EFS-S580AT a EFR-571AT sú vybavené ciferníkom vyrobeným zo 6K uhlíkových vlákien, ktoré sa používali aj počas druhej spolupráce so spoločnosťou Scuderia AlphaTauri, ktorá bola dobre prijatá. Hodinky využívajú technológiu Formula OneTM s dizajnom hodiniek, ktorý používa rovnaký druh vysokopevnostných uhlíkových vlákien, aké sa používajú v krídlach a podlahách závodných automobilov. Námornícka modrá farba tímu určuje celkový tón a fluorescenčná žltá – farba oblečenia, ktorú mechanici posádky nosia po pretekoch – zvýrazňuje kľúčové súčasti, ako je číselník, sekundová ručička, ručička indikátora a tlačidlo stopiek, čím zaisťuje požadovanú vysokú viditeľnosť pre bezpečnú prácu na dráhe i v boxoch.

Všetky tri modely sú odolné voči vode do 100 metrov. EQB-1200AT a EFS-S580AT sú vybavené sklom vyrobeným z vysokopevného zafírového kryštálu, ktorý prináša pokoj v duši aj v tých najnáročnejších závodných podmienkach. Hodinky EQB-1200AT sú tiež vybavené funkciami Mobile Link a automaticky sa nastavia na správny čas pri spárovaní so smartfónom pomocou špeciálnej aplikácie a určujú presný čas, ktorý vyžaduje tímový personál, ktorý si plánuje dni na minútu. Aplikácia ponúka asi 300 miest, podľa ktorých si môžete ľahko nastaviť svetový čas – čo je ideálne pre tím, ktorý cestuje po svete.

Viac informácií: https://www.casio-intl.com/asia/en/news/2021/0824_eqb-1200at/     

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1596892/image_1.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1596891/EQB_1200AT_EFS_S580AT_EFR_571AT.jpg

SOURCE CASIO COMPUTER CO., LTD

Go to Source