Oblíbený HAVAL H6 je již 10 let lídrem na trhu vozů SUV

Od roku 2011, kdy se zrodil HAVAL H6, první „inteligentní městské SUV” značky HAVAL, prošly její produkty třemi generacemi, ve kterých byly vylepšeny a optimalizovány. Po náročných zkouškách na trhu je HAVAL H6 lídrem celosvětového trendu vozů SUV. HAVAL H6 přinesl na čínský trh historické změny. Již mnoho let je nejprodávanějším SUV v Číně a v očích čínských uživatelů je „národním vozidlem”. Prostřednictvím modernizace vyvolal šílenství i na mezinárodním trhu, stal se volbou 3,5 milionu řidičů po celém světě a v roce 2017 se zařadil mezi pět globálně nejprodávanějších modelů SUV. Za 10 let se celkově prodalo 3,5 milionu kusů.

HAVAL H6 3. generace byl plně optimalizován na základě předchozích dvou generací a zachovává si své sebevědomé charisma. V designu exteriéru je použita nová východní futuristická estetická koncepce, která dokonale spojuje východní filozofii a technologie budoucnosti, aby odrážela krásu harmonie mezi smysly a uspokojila všechny představy globálních uživatelů o vkusu a technologiích. HAVAL H6 3. generace, který je postaven na platformě L.E.M.O.N., byl navíc inovován po stránce inteligence i výkonu. Inteligentní technologie z něj dělají partnera, který dokáže přemýšlet, komunikovat a vyvíjet se. Inteligentní barevný head up display, který se dříve objevoval pouze v nejvyšších modelech luxusních vozů, umožňuje uživatelům znát v reálném čase stav vozidla a vozovky, zatímco se dívají přímo před sebe. Pokročilý parkovací systém umožňuje automatické parkování ve všech směrech, takže uživatelům zcela odpadají starosti s parkováním. HAVAL H6 3. generace má vyšší výkon díky použití plně aktualizovaného motoru 2.0GDIT, převodovky 7DCT 2. generace a podvozku s lepší ovladatelností a stabilitou. Díky lehké karoserii má vozidlo lepší poměr váhy a výkonu a až o 14,5 % nižší spotřebu, což přináší dokonalý zážitek z jízdy.

HAVAL H6 přišel na trh před deseti lety a zaplnil mezeru na čínském trhu SUV. Nyní je HAVAL H6 3. generace opět špičkou v oblasti technologií. Otevře novou kapitolu a bude pokračovat ve své pověsti „mezinárodního legendárního vozidla”.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1603387/image.jpg  

SOURCE HAVAL

Go to Source