Obľúbený HAVAL H6 je už desať rokov lídrom na trhu vozidiel SUV

Od roku 2011, kedy sa zrodil HAVAL H6, prvé “inteligentné mestské SUV” od značky HAVAL, prešli jej produkty tromi generáciami, v ktorých boli vylepšené a optimalizované. Po náročných skúškach na trhu je HAVAL H6 lídrom celosvetového trendu vozidiel SUV. HAVAL H6 priniesol na čínsky trh historické zmeny. Už mnoho rokov je najpredávanejším SUV v Číne a v očiach čínskych užívateľov, “národným vozidlom”. Prostredníctvom modernizácie vyvolal šialenstvo aj na medzinárodnom trhu, stal sa voľbou 3,5 milióna vodičov po celom svete a v roku 2017 sa zaradil medzi päť globálne najpredávanejších modelov SUV. Za desať rokov sa celkovo predalo 3,5 milióna kusov.

HAVAL H6 3. generácie bol plne optimalizovaný na základe predchádzajúcich dvoch generácií a zachováva si svoju sebavedomú charizmu. V dizajne exteriéru je použitá nová východná futuristická estetická koncepcia, ktorá dokonale spája východnú filozofiu a technológie budúcnosti, aby odrážala krásu harmónie medzi zmyslami a uspokojila všetky predstavy globálnych užívateľov o vkuse a technológiách. HAVAL H6 3. generácie, ktorý je postavený na platforme L.E.M.O.N., bol navyše inovovaný po stránke inteligencie i výkonu. Inteligentné technológie z neho robia partnera, ktorý dokáže premýšľať, komunikovať a vyvíjať sa. Inteligentný farebný head up display, ktorý sa predtým objavoval iba v najvyšších modeloch luxusných vozidiel, umožňuje užívateľom poznať v reálnom čase stav vozidla a vozovky, zatiaľ čo sa pozerajú priamo pred seba. Pokročilý parkovací systém umožňuje automatické parkovanie vo všetkých smeroch, takže užívateľom úplne odpadajú starosti s parkovaním. HAVAL H6 3. generácie má vyšší výkon vďaka použitiu plne aktualizovaného motora 2.0 GDIT, prevodovky 7DCT 2. generácie a podvozku s lepšou ovládateľnosťou a stabilitou. Vďaka ľahkej karosérii má vozidlo lepší pomer váhy a výkonu a až o 14,5% nižšiu spotrebu, čo prináša dokonalý zážitok z jazdy.

HAVAL H6 prišiel na trh pred desiatimi rokmi a zaplnil medzeru na čínskom trhu SUV. Teraz je HAVAL H6 3. generácie opäť špičkou v oblasti technológií. Otvorí novú kapitolu a bude pokračovať vo svojej povesti “medzinárodného legendárneho vozidla”.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1603387/image.jpg  

SOURCE HAVAL

Go to Source