Společnost RobotPlusPlus, lídr v oblasti vzdušných robotů pro pracovní provozy, získala v sérii B 15 milionů USD na urychlení výzkumu a vývoje a rozšíření své globální přítomnosti

Společnost RobotPlusPlus plánuje nový kapitál využít k urychlení výzkumu a vývoje a k rozšíření své globální působnosti. Kromě modernizace současných produktů pomocí integrace dalších autonomních technologií budou na trh uvedeny také nové produkty pro čištění nákladových prostor, nátěr nádrží a čištění fasád.

„Nejnovější kolo financování přispělo k pozitivní dynamice, kterou jsme v uplynulém roce budovali. S rostoucím podílem na trhu v klíčových oblastech chceme našim současným i budoucím klientům i nadále přinášet naprosto přelomové produkty,” říká zakladatel a generální ředitel společnosti RobotPlusPlus Hua-yang Xu.

Společnost RobotPlusPlus, jejímž posláním je „dodat lidem sílu pomocí robotů”, se může pochlubit portfoliem robotických řešení pro klíčová odvětví, jako je námořní průmysl, opravy lodí, petrochemie nebo výroba energie. Zaměřuje se na zvýšení bezpečnosti práce operátorů při práci ve vzduchu a zároveň na zlepšení efektivity inspekce, údržby a oprav (IMR) a snížení provozních nákladů vlastníků aktiv.

Díky tomu se společnost RobotPlusPlus stala lídrem na trhu s magnetickými pásovými roboty a po celém světě už prodala stovky robotů. Díky početnému týmu kvalifikovaných inženýrů a operátorů poskytuje společnost RobotPlusPlus klientům také službu Robot as a Service (RaaS), která jim umožňuje nejen nabízet rychlé a nákladově efektivní služby, ale také získat přehled o různém využití robotů v jejich oboru.

„Zatímco dříve jsme se zaměřovali na čínský trh, rok 2021 nám přinesl větší úspěchy mimo Čínu. Těšíme se, až naše řešení zpřístupníme širší veřejnosti a upevníme naši pozici klíčového hráče na celosvětové úrovni,” uvedl Andy Lu, partner a viceprezident společnosti RobotPlusPlus.

Příkladem této snahy je nadcházející otevření kanceláře v Singapuru, jehož účelem je pomoci společnosti obsluhovat asijské a blízkovýchodní trhy.

„Stárnoucí pracovní síla, rostoucí mzdové náklady, časté nehody spojené s prací ve vzduchu a pandemie covid-19 mají na odvětví vzdušné robotiky čím dál větší vliv,” poznamenal Pu Xiao, investiční manažer společnosti Fosun. „Posláním společnosti RobotPlusPlus je dodat lidem sílu pomocí robotů a zároveň zvýšit provozní bezpečnost a produktivitu. Jsme rádi, že můžeme společnost RobotPlusPlus podpořit při využívání AI a RaaS k optimalizaci vzdušného pracovního prostředí a umožnit tak využití robotických aplikací.”

O společnosti RobotPlusPlus:  

Společnost RobotPlusPlus se sídlem v Pekingu je technologická společnost, která vyrábí létající pracovní roboty. Poskytuje nákladově efektivní a ekologická robotická řešení a zároveň zaručuje větší bezpečnost na pracovišti.

Kontakt na společnost RobotPlusPlus pro média: 

Vivien Haová

[email protected]

Související odkazy 
http://en.robotplusplus.com/ 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1823346/image_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1823347/image_2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1823348/image_3.jpg 

SOURCE RobotPlusPlus

Go to Source