Qover, det europeiska säkerhetsnätet för cykelförsäkringar, utökar till Norden

“Genom att lägga till dessa fyra nyckelländer till vår växande lista ger Qover nu enkel tillgång till cykelförsäkringar i tolv länder, vilket säkerställer att kunderna är täckta när de behöver det som mest – så att de kan leva sina liv till fullo genom de märken de älskar”, förklarar Parker Crockford, Chief Revenue Officer på Qover.

Kunderna kommer att kunna köpa försäkringar – som heltäckande skydd och akut hjälp – i kassan med sin cykel. Och tack vare Qovers innovativa API kan de lägga till det i sin kundvagn med bara ett klick – vilket skapar en sömlös användarupplevelse.

Att direkt integrera försäkringar i inköpsprocessen – oavsett om det sker online eller offline – ger cykeltillverkare, återförsäljare och butiker fler möjligheter att engagera sig med sina kunder efter den initiala försäljningen. Genom att harmonisera tjänster i flera kanaler kan företag förbättra användarupplevelsen genom att hjälpa kunder att köpa cyklar, tillbehör eller tilläggstjänster var de än befinner sig. Och med Qovers omnikanallösning kan de lägga till försäkring i butik, med möjlighet att slutföra sin transaktion online eller vice versa.

“Qovers första satsning på cykelförsäkringar kom 2019 när Cowboy moderniserade cykelmarknaden med sina nya e-cyklar. År 2020 startade vi vår paneuropeiska tillväxt, så denna expansion är ett logiskt steg mot att skapa en känsla av säkerhet för våra partners kunder runt om i världen”, säger Quentin Colmant, Qovers vd och medgrundare. “Från personer som cyklar ibland till dagliga cyklister, vi är stolta över att hjälpa till att skapa en känsla av säkerhet som får kunderna att återvända till de varumärken de litar på.”

Specifikationerna:

Täckning är aktiv dygnet runt vid stöld, stöldförsök eller stöld efter ett angrepp,
Ingen avskrivning tillämpas på cykelns värde under de första 36 månaderna, vilket innebär att cyklister får cykelns fulla värde, minus en självrisk,
Materiella skador som orsakats av olycksfall, vandalism, djur eller naturliga element täcks,
Återbetalning av reparationskostnaderna, byte av din cykel och fasta tillbehör ingår i skadeskyddet,
Cykelbogsering och cyklistens hemresa täcks i Tyskland, Nederländerna, Frankrike och Belgien. I annat fall tillhandahålls kontanter i nödsituationer.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1836643/Qover.jpg

Anteckningar till redigerare:

Om du vill ha mer information, kontakta pressteamet på [email protected].

SOURCE Qover

Go to Source