Eurooppalainen polkupyörävakuutusverkosto Qover laajenee Pohjoismaihin

“Lisäämällä nämä neljä avainmaata kasvavaan luetteloomme, Qover tarjoaa nyt helposti hankittavia polkupyörävakuutuksia 12 maassa ja varmistaa, että asiakkaat saavat suojan silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat – jotta he voivat elää elämäänsä täysillä suosikkibrändiensä kautta”, kertoo Parker Crockford, Qoverin Chief Revenue Officer.

Asiakkaat voivat lisätä kassalla polkupyörälleen vakuutuksen, kuten kattavan suojauksen ja hätäavun.Tämän lisäksi Qoverin innovatiivisen APIn ansiosta he voivat myös lisätä sen ostoskoriinsa yhdellä napsautuksella, tuottaen vaivattoman käyttökokemuksen.

Vakuutusten suora integrointi hankintaprosessiin – joko verkossa tai verkon ulkopuolella – antaa polkupyörien valmistajille, vähittäismyyjille ja myymälöille enemmän mahdollisuuksia olla yhteydessä asiakkaisiinsa varsinaisen myynnin jälkeen. Yhdenmukaistamalla palvelut eri kanavilla yritykset voivat parantaa käyttökokemusta auttamalla asiakkaita ostamaan polkupyöriä, lisävarusteita ja lisäpalveluja missä tahansa. Qoverin monikanavaisen ratkaisun avulla he voivat myös lisätä vakuutuksen suoraan myymälässä, jolloin heillä on mahdollisuus suorittaa maksu verkossa tai päinvastoin.

“Qoverin ensimmäinen sysäys pyörävakuutuksiin tapahtui vuonna 2019, kun Cowboy uudisti pyörämarkkinoita uusilla e-pyörillään. Vuonna 2020 aloitimme yleiseurooppalaisen kasvumme, joten tämä laajentuminen on looginen askel kohti turvallisuudentunnetta kumppaneidemme asiakkaille ympäri maailmaa”, sanoi Quentin Colmant, CEO ja Qoverin perustajajäsen. “Aina satunnaisista pyöräilijöistä päivittäisiin työmatkapyöräilijöihin, olemme ylpeitä voidessamme auttaa tuomaan turvallisuudentunnetta, joka saa asiakkaat palaamaan tuotemerkkeihin, joihin he luottavat.”     

Spesifikaatiot:

Kate on voimassa 24/7 varkauksien, varkausyrityksien sekä pahoinpitelyä seuraavien varkauksien tapauksessa.
Pyörän arvoon ei tehdä poistoja ensimmäisten 36 kuukauden aikana, mikä tarkoittaa, että pyöräilijöille maksetaan pyörän täysi arvo miinustaen omavastuu.
Vakuutus kattaa onnettomuuden, vandalismin, eläinten ja luonnon elementtien aiheuttamat aineelliset vahingot.
Vahinkovakuutus korvaa korjauskustannukset, pyörän vaihdon ja lisävarusteiden korjauksen.
Polkupyörien hinaus ja pyöräilijän kuljetus kotiin on katettu Saksassa, Alankomaissa, Ranskassa ja Belgiassa. Muissa maissa tarjotaan hätäkäteistä.

Valokuva – https://mma.prnewswire.com/media/1836643/Qover.jpg

Huomautuksia toimittajalle:

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä lehdistötiimiin osoitteella [email protected].

SOURCE Qover

Go to Source