Spoločnosť Huawei predstavuje na podujatí EVS35 novú generáciu nabíjacieho modulu FusionCharge 40kW DC

Základné vlastnosti novej generácie 40 kW nabíjacieho modulu Huawei FusionCharge DC sú tieto:

  • Spoľahlivý: technológie zalievania a izolácie zabezpečujú dlhodobú spoľahlivú prevádzku v náročných podmienkach s ročnou mierou porúch nižšou ako 0,2 %. Okrem toho produkt podporuje inteligentnú prevádzku a údržbu a diaľkovú aktualizáciu (OTA), čím sa eliminuje potreba návštev v servise.
  • Účinný: výrobok je o 1 % účinnejší ako priemer v odvetví. S nabíjacím modulom Huawei môže 120 kW nabíjacia stanica ušetriť 1 140 kWh elektrickej energie ročne.
  • Tichý: nabíjací modul spoločnosti Huawei je o 10 dB tichší ako priemer v odvetví. Keď zistí zníženú teplotu, ventilátor automaticky upraví rýchlosť, aby sa znížil hluk, takže je vhodný do priestorov citlivých na hluk.
  • Univerzálny: modul je zaradený do triedy B v rámci elektromagnetickej kompatibility a možno ho preto používať v obytných zónach. Široký rozsah napätia zároveň umožňuje nabíjanie pre rôzne modely vozidiel (napätia).

Spoločnosť Huawei tiež poskytuje kompletné portfólio riešení nabíjania prispôsobených pre rôzne scenáre. Pri uvedení na trh spoločnosť Huawei tiež predstavila svoje komplexné riešenie pre domácnosti, ktoré kombinuje fotovoltické články, úložisko energie a nabíjacie zariadenia.

Sektor dopravy produkuje približne 25 % celkových emisií uhlíka na svete. Na ich obmedzenie je rozhodujúca elektrifikácia. Podľa Medzinárodnej energetickej agentúry (IEA) dosiahol predaj elektrických vozidiel (vrátane plne elektrických a plug-in hybridných vozidiel) v roku 2021 celosvetovo 6,6 milióna. EÚ si zároveň stanovila ambiciózny cieľ nulovej bilancie emisií uhlíka do roku 2050 a do roku 2035 chce prestať používať vozidlá na fosílne palivá.

Nabíjacie siete budú kľúčovou infraštruktúrou pri sprístupňovaní a rozširovaní elektrických vozidiel. V tomto kontexte potrebujú používatelia elektrických vozidiel lepšie nabíjacie siete, ktoré im budú k dispozícii kdekoľvek. Prevádzkovatelia nabíjacích zariadení medzitým hľadajú spôsoby bezproblémového pripojenia nabíjacích sietí k elektrickej sieti. Potrebujú tiež bezpečné, spoľahlivé a efektívne výrobky, aby minimalizovali prevádzkové náklady počas celého životného cyklu zariadení a maximalizovali príjmy.

Pri uvedení na trh sa spoločnosť Huawei podelila o svoju víziu integrácie výkonovej elektroniky a digitálnych technológií s cieľom poskytnúť používateľom elektrických vozidiel lepší zážitok z nabíjania. Pomáha tiež budovať ekologickejšie a efektívnejšie nabíjacie siete, ktoré sa môžu plynule rozvíjať na vyššiu úroveň, čo podporuje rýchlejšie zavádzanie elektrických vozidiel.

Peng Jianhua, prezident divízie Huawei Digital Power Intelligent Charging Business, povedal: „Spoločnosť Huawei dúfa, že v rámci našej kampane na zníženie emisií v sektore dopravy bude spolupracovať s partnermi z odvetvia a podporovať modernizáciu nabíjacích zariadení. Poskytujeme základné technológie, základné moduly a integrované platformové riešenia fotovoltiky, skladovania a nabíjacieho systému pre lepšiu a ekologickejšiu budúcnosť.” 

Viac informácií nájdete na stránke  https://digitalpower.huawei.com/en_US/all/activity/detail/29.html

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1839018/3.jpg

SOURCE Huawei

Go to Source