Spoločnosti Ariel a Hoerbiger oznámili partnerstvo v oblasti bezolejových kompresorov pre trhy s vodíkovou mobilitou

MOUNT VERNON, Ohio, 28. júna 2022 /PRNewswire/ — Ariel Corporation, najväčší svetový výrobca oddeliteľných piestových plynových kompresorov, a spoločnosť Hoerbiger, svetový líder v oblasti technológie komponentov piestových plynových kompresorov, oznamujú dohodu o poskytovaní bezolejových kompresorových riešení, ktoré dokážu splniť požiadavky na stláčanie vodíka na budúcom trhu s vodíkovou mobilitou, ako je verejná doprava, veľké flotily vozidiel, súkromné dopravné spoločnosti, vlaky, lode a iné použitia s veľkým objemom a vysokým tlakom pre vozidlá.

Spoločnosti Ariel a Hoerbiger v uplynulom roku spolupracovali a využili spoločné kapacity v oblasti výskumu, vývoja, dizajnu, vedy o materiáloch, výroby a montáže, aby poskytli riešenia kompresorov, ktoré si vyžadujú mnohé projekty veľkoobjemových/vysokotlakových palivových systémov pre vozidlá vo fáze plánovania alebo realizácie na celom svete.

Spoločnosť Hoerbiger bude môcť poskytovať balené kompresorové riešenia ako súčasť veľkoobjemových/vysokotlakových čerpacích zariadení využívajúcich akýkoľvek zdroj vodíka.

Ariel Corporation: Ariel je najväčším výrobcom piestových plynových kompresorov na svete, ktorý stanovuje štandardy v oblasti kvality, spoľahlivosti a zákazníckej podpory. Od roku 1966 spoločnosť Ariel dodala viac ako 65 000 kompresorov, ktoré sú inštalované vo viac ako 100 krajinách. Kompresory Ariel sa využívajú v mnohých aplikáciách na globálnych trhoch s energiou, priemyselnými plynmi a pri preprave, skladovaní a dodávkach stlačeného plynu. Spoločnosť Ariel ako prvotriedny výrobca určuje priemyselné štandardy prostredníctvom odborného dizajnu a výroby, špičkového výskumu a vývoja a bezkonkurenčnej zákazníckej podpory.

Spoločnosť HOERBIGER pôsobí na celom svete v energetike, spracovateľskom priemysle, automobilovom priemysle, strojárstve, bezpečnostnom inžinierstve a elektrotechnickom priemysle. V roku 2021 dosiahlo 5 862 zamestnancov v 131 pobočkách v 46 krajinách tržby vo výške 1,119 miliardy eur. Naše výrobky a služby sa používajú v piestových kompresoroch, jednotkách na reguláciu prietoku plynu, pohonoch vozidiel, rotačných spojoch, ochrane proti výbuchu, plynových motoroch a v automobilovej hydraulike.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1847449/Ariel_Hoerbiger_Dual_Logo.jpg

SOURCE Ariel Corporation

Go to Source