GWM ORA, vedúca spoločnosť na trhu elektrických vozidiel, oficiálne predstavená na veľtrhu EVS35 v Nórsku

Aby mohli spotrebitelia značku lepšie spoznať, pozvala GWM ORA APP miestnych používateľov, aby sa zúčastnili na stretnutí tímu ORA. Používatelia sa tiež podelili o svoje jazdné skúsenosti v ORA APP.

Na výstave sa divákom predstavil aj ORA FUNKY CAT, hviezdny model značky ORA. Vonkajší vzhľad a interiér vozidla priamo poukazujú na módny štýl a inteligentný dizajn značky.

Línie modelu ORA FUNKY CAT vyzerajú klasicky a nádherne. Má niekoľko jedinečných prvkov vrátane hladkej krivky karosérie, oválnych svetlometov v tvare mačacích očí a dvojfarebného exteriéru. Vďaka týmto detailom je model naozaj roztomilý, ako živá a milá mačka.

Interiér vozidla ORA FUNKY CAT je vybavený mnohými dizajnovými detailmi so zmyslom pre technológie. Prístrojovú dosku a obrazovku centrálnej konzoly môžu používatelia ovládať a komunikovať s ňou prostredníctvom dotyku, hlasu a multifunkčného volantu. Tieto funkcie môžu pomôcť vodičom získavať informácie o vozidle v reálnom čase a ponúknuť im inteligentnejšiu a bezpečnejšiu jazdu.

Na základe takejto jedinečnej koncepcie a vynikajúceho dizajnu GWM ORA získali výrobky tejto značky mnoho pozitívnych komentárov od médií.

„Toto nové elektrické vozidlo z Číny zmení pravidlá hry,” uviedla britská internetová stránka o automobilovom priemysle PARKERS.

„ORA FUNKY CAT poskytuje pomerne veľký priestor a má najmodernejšie bezpečnostné technológie a informačno-zábavný systém, čo z neho robí dobre vybavené elektrické vozidlo,” uviedol popredný nemecký automobilový časopis AUTO MOTOR SPORT. 

S cieľom uspokojiť rôznorodé potreby kupujúcich elektrických vozidiel spoločnosť GWM ORA pokračuje v rozširovaní svojho globálneho rozmiestnenia na trhu.

V septembri minulého roka sa značka ujala vedenia uvedením na trh v Nemecku a zverejnením svojich stratégií pre európsky trh na veľtrhu IAA Mobility 2021. Spoločnosť GWM ORA plánuje poskytovať európskym používateľom rôzne nové inteligentné energetické vozidlá, aby zvýšila svoj vplyv na európskom trhu.

Tento rok spoločnosť GWM ORA nielenže uvedie na trh model ORA FUNKY CAT v Spojenom kráľovstve, ale aj ďalej obohatí svoje kategórie produktov na európskom trhu, aby ponúkla väčšiemu počtu používateľov rozmanité cestovateľské zážitky.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851144/Leading_Electric_Vehicle_Market__GWM_ORA_Officially_Unveiled_at_the_EVS35_in_Norway.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source