NagaCorp získala najvyššie ocenenie od časopisu Institutional Investor

V rámci herného a ubytovacieho sektora sa spoločnosť NagaCorp vo všetkých kategóriách umiestnila na prvom mieste v kategórii spoločností s malou a strednou trhovou kapitalizáciou a na treťom mieste v Ázii (okrem Japonska):

Kategória 

Spoločností s malou a

strednou trhovou kapitalizáciou

Ázia 

(okrem Japonska)

Najlepšie vzťahy s investormi – NagaCorp Ltd. 

1. miesto

3. miesto

Najlepší generálny riaditeľ – Tan Sri Dr. Chen Lip Keong 

1. miesto

2. miesto

Najlepší finančný riaditeľ – Tan Sean Czoon 

1. miesto1

2. miesto

Najlepší profesionál v oblasti vzťahov s investormi –   Gerard Chai

1. miesto

2. miesto

Najlepší tím pre vzťahy s investormi – NagaCorp Ltd. 

1. miesto

3. miesto

Najlepšie celkové ESG skóre – NagaCorp Ltd.

1. miesto

3. miesto

Tan Sri Dr. Chen Lip Keong, zakladateľ, majoritný akcionár a hlavný výkonný riaditeľ spoločnosti NagaCorp, povedal: „Toto uznanie je znakom nášho výnimočného úspechu pri smerovaní podniku k stabilnému a trvalému zotaveniu sa z následkov globálnej pandémie. Vďaka našej silnej odolnosti a rozumným obchodným stratégiám sme presvedčení o dlhodobých obchodných vyhliadkach a perspektívach spoločnosti NagaCorp v čase, keď sa tento región zotavuje po skončení pandémie. Toto uznanie zároveň znamená veľké potvrdenie nášho vedúceho postavenia, dôveryhodnosti, ako aj líderstva nášho skúseného tímu pre vzťahy s investormi. Náš tím je poctený tým, že bol uznaný za najlepší v odvetví, a náš úspech je dôkazom našej vytrvalosti pri dodržiavaní vysokej kvality správy a riadenia spoločnosti a postupov, ktoré chránia záujmy našich akcionárov.”

Gerard Chai, výkonný riaditeľ, vedúci oddelenia pre vzťahy s investormi NagaCorp, povedal: „Vynikajúci úspech spoločnosti NagaCorp je dôkazom našej neustálej intenzívnej komunikácie v oblasti vzťahov s investormi a spolupráce s globálnou komunitou investorov, a to aj napriek mimoriadne ťažkým časom pre odvetvie ubytovacích služieb a voľného času, ktoré bolo vážne narušené pandémiou. Poskytovanie včasných, presných a zmysluplných informácií investorom je rozhodujúce pre posilnenie dôvery investorov. Sme hrdí na to, že Institutional Investor ocenil efektívnosť úsilia tímu pre vzťahy s investormi spoločnosti NagaCorp a nášho globálneho programu pre vzťahy s investormi. Tím pre vzťahy s investormi sa zaviazal neustále udržiavať svetovú úroveň angažovanosti a komunikácie s investorskou komunitou.”

Tento rok sa na prieskume hodnotenia výkonných tímov v Ázii (okrem Japonska) v roku 2022 zúčastnilo celkovo 4 854 portfólio manažérov a analytikov na strane kupujúcich a 670 analytikov na strane predávajúcich. Tento rok bolo nominovaných 1 612 spoločností z 18 odvetví. Metodika zostavovania rebríčka zahŕňa (1) autoritu a dôveryhodnosť tímu pre vzťahy s investormi (2) líderstvo a komunikáciu (3) prístupnosť vrcholového manažmentu (4) znalosti o podnikaní a trhu (5) finančné riadenie (6) schopnosť reagovať (7) konzistentnosť a podrobnosť zverejňovania (8) zverejňovanie finančne významných informácií o ESG (9) podnikovú stratégiu ESG (10) a načasovanie na trh (aktuálnosť).

Časopis Institutional Investor už viac ako 50 rokov oceňuje ľudí a firmy v odvetví finančných služieb za vynikajúce výsledky. Integrita redakčných a výskumom podporovaných rebríčkov a ocenení časopisu Institutional Investor si získala najvyššie uznanie v odvetví a naďalej určuje štandard, podľa ktorého sa meria výnimočnosť. Za posledných 15 rokov poskytoval časopis Institutional Investor aj nezávislé analýzy programov spoločností pre styk s investormi spolu s rebríčkami výkonných tímov.

###

O spoločnosti NAGACORP LTD. 

Spoločnosť NagaCorp Ltd. je kótovaná na Hongkonskej burze cenných papierov od októbra 2006 (burzový kód SEHK: 3918). Spoločnosť bola založená v roku 1995 a jej dcérska spoločnosť NagaWorld Ltd., ktorá je v úplnom vlastníctve spoločnosti NagaCorp, vlastní, spravuje a prevádzkuje jediný integrovaný zábavný a rekreačný komplex svetovej úrovne v Phnom Penhe, hlavnom meste Kambodžského kráľovstva. Vlastní licenciu na kasíno platnú na 70 rokov a výhradné práva na hazardné hry na približne 51 rokov (1995 – 2045). Spoločnosť NagaCorp bola vybraná na zaradenie do indexu Hang Seng Foreign Companies Composite Index, ktorý bol zavedený 5. septembra 2011. Dňa 10. septembra 2018 bola skupina začlenená ako súčasť indexu Hang Seng Composite Large Cap & Mid Cap.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851043/image_1.jpg

SOURCE NagaCorp Ltd.

Go to Source