TUMI vstupuje do oficiálneho partnerstva s Tottenhamom Hotspur

TUMI, medzinárodná značka pre cestovanie a životný štýl, sa špecializuje na výrobky so špičkovým remeselným spracovaním, trvanlivosťou a odolnosťou. Každý člen Tottenhamu Hotspur dostane osobne prispôsobené produkty TUMI, ktoré mu uľahčia cestu a budú obsahovať rôznorodú výbavu vrátane ikonického batohu Alpha Bravo Search a kufra 19 Degree Extended Trip Expandable 4 Wheel Packing Case, ktoré sú vyrobené z recyklovaných materiálov.

Víťaz Zlatej kopačky Premier League, Son Heung-min z Tottenhamu Hotspur, je už ambasádorom značky TUMI.  V pozícii oficiálneho partnera Tottenhamu Hotspur sa tak rozširuje vzťah spoločnosti TUMI so Sonom, čo predstavuje príležitosť na podporu jeho kolegov.  V súvislosti s novým partnerstvom svojho klubu so spoločnosťou TUMI Son povedal: „Som veľmi šťastný, že môj partner, spoločnosť TUMI, podporuje tento rok v lete môj klub v rámci nášho turné.  Teším sa, že sa ku mne moji spoluhráči pridajú v mojej rodnej krajine.  Vďaka spoločnosti TUMI môžu pricestovať naozaj štýlovo.”

„Sme odhodlaní zdokonaľovať túto cestu a už dlho nás inšpiruje Sonovo neochvejné odhodlanie byť čo najlepší pre svoj tím aj pre reprezentáciu svojej krajiny. Sme nesmierne nadšení, že môžeme rozšíriť naše partnerstvo a podporiť celý jeho tím na tejto významnej ceste a tešíme sa, že ich privítame v Kórei,” povedal Jay Jeong, vedúci značky TUMI Korea.

Na oslavu tohto partnerstva spustí spoločnosť TUMI Korea špeciálnu iniciatívu v predajniach a na stránkach TUMI.CO.KR; viac informácií nájdete online.

Todd Kline, obchodný riaditeľ klubu Tottenham Hotspur, dodal: „Sme radi, že sme uzavreli toto partnerstvo so spoločnosťou TUMI.  Klub a spoločnosť TUMI zdieľajú rovnaké nekompromisné normy a odhodlanie dosiahnuť dokonalosť; vieme, že naši športovci a delegácie vedú aktívny životný štýl a neustále cestujú, pričom na cestách so sebou často nosia svoje najcennejšie veci.  Chceli sme tím vybaviť vysokokvalitnými cestovnými a lifestylovými výrobkami, ktoré im poskytnú štýl a funkčnosť, aby mohli naďalej podávať výkony na najvyššej úrovni.”

V súlade s nedávnymi športovými iniciatívami spoločnosti je partnerstvo s Tottenhamom Hotspur druhým svojho druhu, v ktorom bude spoločnosť TUMI oficiálnym partnerom.   V roku 2019 spoločnosť TUMI oznámila viacročné partnerstvo s pretekárskym tímom F1 McLaren ako oficiálny partner tímu pre batožinu.

Výrobky TUMI sa predávajú v obchodoch a online na stránkach TUMI.COM.  Navštívte lokalitu, kde nájdete ďalšie informácie o partnerstvách, kapsulových kolekciách, špičkovom dizajne a ďalšie informácie.

Predsezónne turné Tottenhamu Hotspur v Južnej Kórei zahŕňa dva zápasy v rámci série Coupang Play. Najprv proti Team K League na štadióne Svetového pohára v Soule 13. júla a potom proti FC Sevilla na štadióne Svetového pohára v Suwone 16. júla 2022. Oba zápasy sú už vypredané.

O spoločnosti TUMI 

Od roku 1975 TUMI vytvára prvotriedne luxusné prvky pre obchodné, cestovateľské a výkonnostné lifestylové aktivity, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, nekomplikovali a skrátili všetky aspekty aktívneho života. Spájame bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti a zaviazali sme sa podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov, keď sa oddávajú svojim vášňam. Značka sa celosvetovo predáva vo viac ako 75 krajinách s približne 2 000 predajnými miestami. 

Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na stránkach TUMI.COM

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851980/Tottenham_Horizontal_Son.jpg  

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851851/Tumi_Combo_Logo.jpg

SOURCE Tumi, Inc.

Go to Source